![]() |
yeni sezonda GRİ ilginç ve gösterişli forma istiyoruz Arkadaşlar yeni sezonda yeni güzel gösterişli forma istemek hakkımız bu sezon kulübümüz adına yakışır bir marka ve moda tasarımcıları ile anlaşmasını istiyoruz... Biz birkaç arkadaş tartışıp busene gri ağırlıklı siyah beyaz ve kırmızı çizgili enterasan ve gösterişli renk düşündük neden gri düşündük çünkü siyah beyazı karışımı gri,daha önce 90 lı yıllarda benzer bir forma giyilmişti ,ayrıca gri renk kimsede yok sadece bize has olabilir ve zaten bizim renklerin karışımı demiştim forma markası ve tasarımcılar güzel bir forma dikerlerse bizce süper olabilir yada sadece deplasman forması olarakta giyebilirler diye düşündük ... arkadaşlar sizlerde düşüncelerinizi bizimle paylaşın yönetim bu konunun üzerine gidicektir bizlerde biran önce yeni formalarımızı alalım... Ayrıca formdaki bayan arkadaşlar sizlerde bu konunun üzerine daha deyişik açıdan bakabilirsiniz sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum... SAYGILAR... |
gri mi ? renklerimiz belli . bu sene bir tane forma güzeldi arkasında ablem şekli olan diğerleri ii değildi artık modacımız kimse . . daha güzel formalar çıkar inşallah bu sene . gerçi bu sene beşiktaş ürünü almıyacağım gibi . |
galatarasay turuncu cıkardı ordan özenti gibi oluruz.. klasik renklerimiz kalsın bence... |
siyah ve beyaz dan başka renk kabul edilemez. |
renklerimiz orjinal kalmalı bence başkaları gibi rengarenk bize uymaz gri bile olsa gerek yok sadece model olarak fark olabilir renk değişimine karşıyım........ |
siyahhhhhhhhh beyazzzzzzzzz |
kesınlıkle umbrodan vazgecılmelı cok kalıtesız ve guzel forma dızayn etmıyorlar nıke veya adıdasla anlaılsınn grı forma bıze yakısmaz sıyah beyaz yasam ölüm |
bence de umbrodan vazgeçilmeli çok kalitesiz formalar yapıyor bize nıke yada adidas lazım ayrıca renklerimiz de siyah beyaz |
siyahh ulannnnnnnnnn beyaz ulannnnnnnnnnnnnn umbro'ya hayırrr kappa bile süper formalar yapıyo bu sene güzel forma siyah omuzda kartal resmi olan formaydı... |
inadına cubuklu ulan !!! |
umbrodan derhal wzgeçilmeli renklermz yine siyah beyaz olsn herzmn ki gbi ama forma dizaynında farklılık olablr.. |
bu sene istediğim tek şey başarı... |
bence siyah beyaz ve kırmızıda olabılır ama markanın bir an önce degişmesi lazımm |
ben beyazim bilemedin siyah ama asla gri degilim |
GRİ GİYMİŞTİK GEÇENGÜN BİR ESKİ maç vardı orda acayipkötü bir formsydı griyi birara gs kullanmıştı |
umbro olmasın da ya ne hale geldik yonetim den tut da formalara kadar rezillik yaşadık bu sezon hayırlısı olur inşallah |
yawww onu nerden çıkartıyosun öz renklerimizde kalalım |
siyah-beyaz. puma formaları çok iyiydi umbro kesinlikle değişmeli. |
SİYAH-BEYAZ ÖLÜM-YAŞAM BU KAVRAMLARI HİÇBİR ZAMAN DEĞİŞTİREMEYİZ |
1.si bence gri renk siyah-beyaz seritlerle desteklenmezse formada dusunulemez. 2.si metalik gri dunyada en cazip ilgi goren bir renktir.iddialı bir renktir. 3.su bizim klasik formamız 100.yıl nostalji formasıdır daha ustune tanımam her sene cıkması lazım nostalji formasının 4.su tekrar gri renge donecek olursak metalik gri renk agırlıklı sweat,t-shirt vs. urunlerin ozellikle bayan taraftarlar arasında cok ragbet goreceginden hic suphem yok.formada kullanılırsa o formaları en cok bayan taraftarlar alır. |
yönetimin her icraati fiyasko oldugu gibi forma tasarimi ve umbro ile olan anlasmada tam fiyasko. |
Bence tekrardan Düz Kırmızı giymeliyiz Milli takıma Turkuaz giydirenlere inat..! |
Sİyah Beyaz Olsun Ne olursa Olsun ! |
adam gibi bi futbolcu alsalar tribüne adam gelecek forma satışı artacak ama kafa yokki yönetimde aziz'e laf atıyor başkan ama aziz uyanık adam bizim başkan uyuyor uyu sen daha başkan! |
siyah olsun beyaz olsun cubuklu olsun ve adidas olsun...... |
umbro olsun çubuklu olsun:D ama omuzlarda yine kartal olsun:D ve amblemde:D |
Bu ne ya ne biçim google rekalmı bu açılan konudaki ne demek ya gs formaları %10 indirimde? |
Siyah Beyaz olsun. Üzerinde Cola Turca olmasın. |
Kırmızı Forma. |
Alıntı:
|
umbro'yu zaten nike satın aldı ayrıca milli takım formalarına bakarsanız en dandik forma'nın nike olduğu nu görürsünüz. iyi formayı her zaman adidas ve puma yapar! |
ben artık almıyorum beşiktaşın kalitesiz formalarını çok güzel bi forma çıkana kadar almıyacam... |
SİYAH BEYAZ TEK AŞK YA NE O GRİ FALAN ÖLE |
Türkiye`de Saat: 09:21 . |