![]() |
evet kaynak fotospor:D yolda giderken gördüm çok şaşırdım:) |
8 numaralı forma ssenı beklıyor gelecegın guunu ıple beklıyoruz kapımız sana daıma acıktır ama fb gıtmeeeee tumer gıbı kısılıgını bes kurusa satma |
ispanyada gururla takib ediyoruz nihatimizi ama onunda bir aciklama yapmasi gerekir bu ezikleri heyecanlandirmasin daha fazla demeli turkiyeye birgun donersem bu besiktas olacaktir gerisi yalandir |
bencede ya nihat öyle bi sey yapmaz gelcegi takım belli |
türkiyeye niye dönsün salak mı ? vilareal da yakalamış başarıyı .döneceği takımda bellidir ayrıca . |
nihat bitanedir onun için üç kuruş önemli değildir bazı tümörler gibi |
Gerçek Beşiktaş'lı taraftardır. Onlar profesyonel sporcu. Her ne kadar kişisel tercihleri kararlarını etkilese bile, sonuçta nereye giderlerse gitsinler, yapacakları iş aynıdır; top oynamak. Hangi takım daha fazla para verirse, o takıma gitmeleri kadar normal birşey yok. (Bakınız: Endüstriyel futbol) Yok falanca şu takımlı, bu takımlı diye bir şey yoktur. Çoğunuzun gönül bağıyla bağlı olduğunuz takımlara onlar yeşil dolarla bağlıdır. Bunu onları kötülemek için yazmıyorum, bu hayatın gerçeğidir. Gerçekçi olalım, kendinizi kandırmayın. |
Nihat gelmez daha avrupada mutluymus gururumussun nihat... |
nihatın Türkiyeye geleceğini sanmıyorum ancak avrupada forma bulamazsa gelir şu an değil |
Asbaşkanımız Sayın Mahmut Uslu ve yönetim kurulu üyemiz Sayın Ali Yıldırım Nihat Kahveci'nin kulübü ile bu oyuncunun kulübümüze transferi konusunu görüşmek üzere İspanya'ya hareket etmişlerdir. Yapılan görüşmeye ilişkin detaylar konu netleştikten sonra kamuoyuna aktarılacaktır. Spor kamuoyuna duyurulur FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ] fenerbahce .orgda verildi bu haber nihattan olur almayan takim villarealle gorusmeye neden gitsinki diye sormadan edemiyorum kendime malesef |
Türkiye`de Saat: 06:22 . |