![]() |
sivoku görünce utanacaklar transferinne en sevindiğim adam birde kadlec gelseydi süper olurdu eufa onu kupanın yıldız adayları içinde göstermiş.. patlama yapmaya hazır genç futbolcu adayı demiş.. |
inş bzm için en hayırlısı olur..=/ |
Alıntı:
+1903 |
hem euro 2008 de en iyi defans çek ler diyorlar hemde böyle diyorlar anlamadık doğrusu bu yazarları??? |
Daha dogrusu: önce aldiriyorlar, ondan sonra yerden yere vuruyorlar. Ne kadar enteresan bunlar yahu.. |
Böyle gerzekce yazi olur mu kardesim?? Udinese ye siradan bir takim demis bu sene Udineseyi yakindan takip ettim, ligi kacinci sirada bitirdiklerini biliyoruz.Senin milli takiminda kac tane defans oyuncusu Italya ya transfer oldu?? Her oyuncu her takimda oynayabilir diye bir kaide yok tipki Servet in Fener den kovulup ta GS de kahraman olmasi gibi.. Sivok bence iyi bir oyuncu ve Cek takimiyla beraber iyi bir cikis yapip kalitesini kanitlayacak.. Sinan Engin komisyon alir mi almaz mi bilmem ama ben bu adamin futbol bilgisinin cok iyi olduguna ve futbolcudan cok iyi anladigina inaniyorum. |
Bilmediğim bir oyuncu için yorum yapamıyacam Holoskoyu bildiğimiz halde yerden yere vuranlar olmuştu ilk geldiğinde Bu biraz uyum meselesi eğer holosko gibi uyum sağlarsa helal olsun paralar ne diyelim bir şey söylemek için erken Ezikler Ne kadar çok yıldız topladı hangisinden çok verim aldı önemli olan yıldız olması değil uyum sağlaması inşallah yararlı olacaktır |
transferler içinde en begendigim ve içime sinen adam bu. verilen paralara deger bence. hem genc bir oyuncu hemde bonservisi taksit taksit odenecekmiş ve oyuncunun aldıgı parada 1 milyondan az. bence iyi bir transfer oldu.... |
adam iyi ola bilirr ama 9 mil euro ya mal olduysa bu olmadı işte bu paraya yıldız ve tecrube dolu futbolcular alınır. |
buna benzer haber holosko içinde yazılmıştı . herkes gördü holoskoyu :) |
Türkiye`de Saat: 17:58 . |