![]() |
Dönmüyorum Beşiktaş’ta gidecek mi, kalacak mı diye merak edilen Bobo’nun Türkiye’ye dönmek gibi bir niyeti olmadığı öğrenildi. Sambacının, O. Marsilya ile anlaştığı iddia edildi BOBO ile Beşiktaş yol ayrımında... Siyah-beyazlı ekipte kalıp kalmayacağı merak konusu olan Bobo, tatil için gittiği ülkesinden yöneticileri arayarak yeni sezonda Beşiktaş’ta olmayacağını bildirdi. Marsilya takımıyla büyük ölçüde anlaştığını yöneticilere ileten Bobo, “Bonservisim konusunda ne olur bana kolaylık gösterin. Aklımda Avrupa’da oynamak varken Beşiktaş’a yararlı olamam. Üstelik giderken size para da kazandırırım” diyerek izin istediği öğrenildi. BREZİLYALI futbolcudan gelecek sezon için de yararlanmayı düşünen ancak Beşiktaş’ın menfaatleri doğrultusunda satılmasına gönlü razı olmasa da izin veren Ertuğrul Sağlam yönetimden en az Bobo ayarında bir santrfor alınmasını talep etti. Bu arada Asbaşkan Levent Erdoğan, Bobo’nun gideceği haberini doğrularken, Fransız kulübünün Beşiktaş’a bonservis bedeli olarak 11 milyon Euro ödeyeceği öğrenildi. Bobo’yu Galatasaray’ın eski hocası Gerets’in çok istediği ifade edildi. |
sinan engin bobo şampiyonluğu sattı sözünden sonra bobo kalmak istemese haklıdır ama daha önceleri hep kalmak istediğini söyledi |
yazık oluyor. |
bobodan gelecek parayla mevküt + cem atan + topuz alınabilir. |
Fiyatımı 20 misli katladım Bobo, Beşiktaş’ın bonservisi konusunda kendisine kolaylık sağlanmasını isterken, “Beni aldığınızdan kat kat sizlere daha çok para kazandırdım. Yolumu açmanızı istiyorum Gönlüm hep Beşiktaş’ta olacak” diye konuştu |
Bobo dönmüyor ama Kartal gülüyor BEŞİKTAŞ’IN Brezilyalı forveti Türkiye’ye dönmek istemediğini bildirdi. Ülkesinde bulunan golcü, Marsilya’ya gideceğini ve bu kulüple anlaşılmasını istedi. Marsilya 11 milyon euro verdiğinden, Kartal mutlu! |
bence bobo kesinlikle kalmayacak ve de çoktan gitti bizim yönetim alıştıra alıştıra sölicek yani biz istemedik ama kendi zorla gitti falan diye |
11 milyon iyi para yerine mutlaka iyi bir golcü almalaı başkan |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kaynak nedir ..böyle haber hic biryerde okumadim.. |
bir gidiyor bir kalıyor bobo kalmalıı.! ayrıca bobonun bu sözleri söylediqine inanmıyorum |
Arkadasım kaynak ne dir hem nasıl dönmez sıka sıka dönecekdir... Bonservisi bizde bizden habersiz bir şey yapamaz... |
ben de olsam dönmem |
11 milyon iyi para...gelmeyecekse bile iyi para kazandıracak..hayırlısı olsun |
sinan engin bugune kadar yararlı ne yapmışkı onuda gectik yapanlarıda yuvadan kacırıyor |
Haberin Fotospor kaynaklı olduğunu hatırlatıyorum... :D |
gidene dur diyemezsin...13 numaralı formada vitrine kalkacak.... :'( |
kaynak fotospor galiba usta sende fotospordan okuduklarını buraya yazma |
hepsi hakaye tıpış tıpış gelecek... |
yalan haber bence bu |
Bu sene satılmazsa bu paraya seneye elimizde patlar, yani kimse çıkıpta 11 milyon euro vermez. Hatırlarmısınız bilmiyorum, imza atmadan önce Bobo harbiden harikaydı, imzadan sonra biraz randıman düştü. Bence elden çıkartmanın tam zamanı. |
Alıntı:
hakklısın karddeş katılıyorum bobo her defasında dıyodu gitmek ismemiyorum dıe sınan engin zorla kowdu bence |
Fotospor kokusu alıyorum :D |
yalan haber |
Alıntı:
|
Bobo aslında bu parayı etmeyecek bir oyuncu diye düşünüyorum, hemen satılsın bence , o paraya daha iyi oyuncular alınabilir |
hazır para vermişken gitmesi doğal 11 m euro hic te az para değil |
Bu haber yalan veya doğru, farketmez benim için...Ama Bobonun çok gündemde kaldığı kesin, teklifler aldığıda bir gerçek.Bu teklifleri değerlendirmeside çok normal, sonuçta çok daha iyi bir ligde oyanayacak, bunu kim istemez...Ve bu kadar teklifler alan, bu kadar gündemde kalan bir oyuncunun seneye bize neler katacağı kocaman bir soru işareti, elimizde bile patlayabilir, şimdi 11 milyon € veriyorlarsa o zaman 5-6 € verirler mesela...Geçmiştede bu durumları yaşadık, en iyi örnek de Pancu...Kısacası Boboyu 11 milyon €'ya satıp, o paraylan forvete Klasnic veya F.Tekkeyi, ortasahayada M.Topuz ve Caner'i alırsak çok iyi bir iş yapmış oluruz bence, geniş, iyi bir kadromuzda olur böylece... |
Boyalı basının attıkları yemi yemeye aynen devam edin.......... |
yazık valla... adam harbiden de beşiktaşlı bir oyuncuydu bence.. Sinan beyfendinin oyuncumuz hakkında ki çirkin iftiralarından sonra adamın dönmemesi çok doğal.. Kendinizi BOBÔ nun yerine koyun sevdiğiniz ve ayrılmayı düşünmediğiniz takımın Menejeri (AĞASI) böyle sizin hakkınızda asılsız yanlı açıklama yapıor. Ve taliplileriniz de çok fazla Avrupa da. Siz ne yapardınız? |
Türkiye`de Saat: 02:38 . |