![]() |
Sözümü yemem Sarı-kırmızılıların Mehmet Topuz için istediği bonservis bedelinde uzlaşmaya çalıştıklarını söyleyen Demirören, “Eğer Kayseri fiyatta indirime giderse biz de sözümüzü tutarız” dedi BAŞKAN Yıldırım Demirören’den camia ve taraftara Mehmet Topuz sözü. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın, “Mehmet’i sizin de çok istediğinizi biliyorum. Kadroma katarsanız mutlu olurum” demesi karşısında kolları sıvayan Başkan Yıldırım Demirören bu futbolcuyu transfer etmek için bir kez daha Kayserispor’un kapısını çalmaya hazırlanıyor. Başkan Yıldırım Demirören, sarı-kırmızılı yönetimin yüksek bonservis bedelinde indirime gitmesi halinde bu işin gerçekleşeceğini söyledi.TOPUZ’UN çok kaliteli bir futbolcu olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Demirören, “Taraftarımıza bu konuda geçen yıldan sözümüz var. Ancak önümüze sürülen şartlar çok ağır. Eğer sarı-kırmızılı camia bu konuda biraz yumuşak olursa, biz de bu sözümüzü tutmuş oluruz” diye konuştu. F.Bahçe ve G.Saray karşısında geriye düşen Demiröden’in Mehmet Topuz bombası ile taraftarlarının gönlüne girmek istediği belirtildi. http://www.fotospor.com/images_conte.../ma/c32579.jpg |
Eğer Topuz gelirse gerçekten süper olur bu adama bayılıyorum !! |
Ha gayret alıcaz bu adamıda |
vallahi topuz, nuri sahin, serdar özkan, serdar kurtulus, aydin ve delgado, hepsi genc. cok klas bir orta saha olur...gelecek 5-10 yilimiz kurtulmus olur. |
bu adam türkiyede 1 numara hep söylüyorum bunu adam doğuştan topçu işte daha ötesi yok herşey var bunda hem oyun kurucu,hem iyi bi lider,sağ kanat,sol kanat,ön libero daha naapsın bi adam |
nuri şahin , mehmet topuz . . mükemmel oluruz bu sene . |
hakkaten ama ikisinin de aynı anda alınacağını sanmıyorum biri bile yeter... sivokla çift ön libero olurlar... |
Alıntı:
|
nuri ve topuz hadi inşallah :D |
ha gayret:D bize sorsalar:D |
Türkiye`de Saat: 14:19 . |