![]() |
Aydın’ın biletini Üzülmez almış!.. KAPTAN yine kurtarıcı oldu. Siyah-beyazlıların genç yıldızı Aydın Karabulut’un imdadına Üzülmez’in yetiştiği ortaya çıktı. Sezon içerisinde Almanya’daki annesini ziyeret etmek için kulüpten para isteyen ancak olumsuz cevap alan Aydın’ın uçak biletini kaptan İbrahim Üzülmez’in aldığı öğrenildi. Bu olay karşısında çok duygulanan Aydın’ın, Üzülmez’e, “Kaptan dediğin böyle olur” şeklinde övgüler yağdırdığı belirtildi. |
Helal sana Deli İbo yürü be !! |
yönetim in böyle yaptığına inanmıyorum yok para ne yaparsan yap dergibi red etmemiştir |
helal olsun iboya...yuh olsun yönetemeyetime... |
Bu haber biraz yalan kokuyo sanki ;) |
ben bu haberi okudum ama bu haber gerçekse yönetim yanlış yapmış yakışmamış yönetime |
yönetimden para istemiştir ama yönetim sebebini bilmediği için para yok demiştir yanlız ibo durumu bildiği için parayı cebinden vermiştir |
tupcu kulaklarini cekerim adam gibi yonet yoneteceksen edemeyeceksen cekip git |
ulan bi deli kadar olamıyorlar :):) |
ibo delidir melidir ama adam yıllardır beşiktaşta ter akıtıyo kaptanlık yapıyo helal olsun iboya... YÖnetime ztn sözüm yok artık 2010 a kadar ümidimi kestim şampiyonlktan gelecegimiz gidiyo göz göre göre bişey yapamıyorz. |
helal be deli ibo harbi kaptan dediğin böyle olur. |
yalan haber !Hemen kekleniyonuz sizde ha |
ah bu medya war ya harbi lanet bişi sanmıom hiç böle bişi olsun tamam yönetim wefasız olabilir ama bu kadar olucaanı sanmamm... |
her eve lazım bi deli para bitti yapış deliye :D |
haber garanti balon fakat böyle bir durum olsa deli yapar abiliğini :) |
koskoca beşiktaş para veremeyecek duruma mı düştü eger dogruysa haber helal olsun iboya |
aydin karabulutun yillik 180 bin euroya besiktasa geldigini unutmus bunu yazan salaklar herkimse hangi gazeteciyse |
olaya bide surdan bakalim bu medya zaten besiktas dusmani degilmi kardesim boyle haberler yaparak delinin takimda kalmasini saglayip oynattirmaya calisiyorlar bence :D fazlami fantezi oldu boyle :D |
ynetim uçak parası vermekten acizmi |
Bi kere Aydın gidip yönetimden para isteyemez ya Ertuğrul Hoca'ya ya Sinan Engin'e yada takım kaptanı olan İbrahim Üzülmez'e söylemiştir. Bence ilk olarak İbrahim Üzülmez'e söylemiş ki senin yönetime gitmene gerek yok diyip parayı kendi vermiştir.. |
Alıntı:
|
ibrahim üzülmezi tanıyorum...akrabalarına çok çok saygılı ayrıca yardım eden biridir... yani hem gözü tok hem karnı... |
yalan haber beyler koca takımın 1 milyarı da mı yok hadi 10 milyar olsun yalannnnn... |
böyle haberlere inanmaya devam edin siz |
İbrahim büyük oyuncu zaten performansı düşsede |
ibo kimtutar swni be yürü deli ibo |
yalan bu haber yaa ben takvimde sinan vardarın yazı okudum evler arabalar almış yok bankaya su kadar para yatırmış yok her gece bardan cıkmıyormuş gidipte bir bilet parasına mı düştü hele bu bir futbolcusa ve bjk oynuyorsaa asla inanmam |
bu habere inanana söylenecek laf yok :D:D yazmışlar yahu... |
yalan haber kesinlikle bu devirde bi futbolcu bir bilet parasına mı muhtaç kalacak |
Türkiye`de Saat: 19:14 . |