![]() |
Kartal'da Burak Yılmaz iddiası Süper Lig´den düşen Manisaspor´dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Burak Yılmaz hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. 6.6.2008 Süper Lig’den düşen Manisaspor’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Burak Yılmaz hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Devre arasındaki Holosko transferinde Manisa’ya gönderilen genç futbolcunun, tekrar Siyah-Beyazlılar’a dönebileceği öne sürüldü. Trabzonspor’a transferi son anda gerçekleşmeyen, Fenerbahçe’ye de taraftar baskısı nedeniyle gitmeye sıcak bakmayan genç yıldızın Beşiktaş ile temasta olduğu iddia edildi. Burak devre arasında takımdan ayrılırken, “Bir gün mutlaka Beşiktaş’a geri döneceğim” ifadesini kullanmıştı. |
komik valla gelmesi bişey değil yazılması bile komik |
besiktas 10milyon verir simdi de onun bonservisine |
onun yüzünden saç baş yolmaktan saçlarım biticek diye korktum birde onun değişik versiyonu ibrahim akın vardı neyse nezaman akıllı olurlar ozaman gelsinler biz gençlerden yanayız !!!! |
çaok komik yawww hihihihihih |
Cm mi oynuyoruz yaa oyunda çocuklar bile yapmıyo bunu...saçma ve güülünç :):):):):) |
kabus gerı gelmesın.... |
gelse iyi olur aslında yedekte beklesin aslından beşiktaşlı başka takımlarda sürünmesin |
gelmeli mutlaka yuvasına dönmeli |
kararsızım sanmam geleceğini |
burak babadan beşiktaşlı bir futbolcu en azından beşiktaş ruhu taşıyor hani hep diyoruzya ruhsuz futbolcular sayesinde böyle olduk diye burak yedek bile otursa ruhu yeter |
ucuza alacaksak alalım.. 500 bin versek yeter.. bakmayın iyi oyuncudur kendisi |
beşiktaşlı adamın başka takımda ne işi var gelsin yedek otursun... para mara vermesinler yannız salak gibi kendi adamlarına... |
Gelsede bunun içine en azından 3-4 sene geçmesi gerek akıllansın biraz.(1 sezonda olabilr:D) |
burak ı niye sevmezsiniz anlamıyorum adam ne kadar yetenekli ortada tigana zamanını hatırlayın takımın en fazla gol atan adamıydı |
gelmesinn yahhuuu |
kararsız kaldım ama gelsede yedeklerde olur maçlara çok az girerdi bjk onu ve korayı gönderirken hata yaptı |
Alıntı:
|
bnce tekrr geLsin yetenekLi bi oyuncuu |
Alıntı:
|
adının bile beşiktaşla geçmesi hatadır asla gelmesin ben son vuruş özürlü bencil bir futbolcuyu istemem çok bile katlandık ona bakın vestelde attıklarına ya beleş yada bencillikle atmış gelmesin asla |
Biz gerçekten çok garipiz BURAK YILMAZDAN İĞRENİR OLMUŞUZ FORUMLARA BAKIYORUM FATİH TEKKE vs MEVLUT kapıştırmalarında:) mevlut ismi geçiyor..Mevlut gelse sonra BURAK YILMAZ gibi yuhlayıp tepesine binmeyelim adamın..Bu çocuklar 20 yaşında giyiyorlar bu formayı ve herkes onlardan tek başına takımı sırtlamasını bekliyorlar takım başarılıysa o çocuklar zaten yıldızlaşır ama o kadar yükü verirsen omuzlarına adamlar ezilir tabii..SÖZÜN ÖZÜ BURAK YILMAZ MEVLUTTEN YETENEK OLARAK AŞAĞIDA BİR OYUNCU DEĞİLDİR VE BEŞİKTAŞA GELSE(MEVLUT) AYNI AKIBETE UĞRAMAYACAĞI DA KESİN DEĞİLDİR... |
Burak ın ne işi var ya Beşiktaş da :D |
qelmesini isterim en azindan ezeli rakiplere qitmezz kalitesini tartismam bizde son zamanlarinda kotu olsada ilk qeldiqinde ne yaptiqinida hatirlamalii.... |
Alıntı:
|
Gelsinde neden bu yönetim zararına adam alıp satar? |
Olduuuu Gözlerim Doldu resmen saçmalık! |
buak yılmazın beşiktaşa tekrar geri dönmesini isterim daha yapacağı çok iş varrr |
Alıntı:
|
bence dönmeli kötü futbolcu değil burak. ilk senesindeki 5 haftalık formunun arkasından sakatlanmasa bu forumda şimdi kızanlar ne yorum yazıyor olacaktı çok merak ediyorum. |
Türkiye`de Saat: 13:36 . |