![]() |
Beşiktaş’ın ilacı benim Beşiktaş’ın efsane futbolcusu Sergen Yalçın'dan çarpıcı açıklamalar... Sergen, "Beşiktaş istesin futbola geri dönerim" dedi Dün gece Habertürk Televizyonu'nda Sabah Tümer'in konuğu olan Sergen Yalçın'dan bomba gibi açıklamalar. Sabah Tümer'in "Yeniden Beşiktaş'ta oynamak ister misiniz?" sorusuna, Sergen, "Sinan Engin gel desin koşa koşa gelirim. Orta sahaya boşu boşuna gereksiz transfer yapmasınlar. En iyisi benim. beşiktaş'ın ilacı benim. Çağırsınlar gelir tribünleri ayağa kaldırırım" diye cevap verdi. Beşiktaş'ın mutlak bir şampiyonluk yaşaması gerektiğini belirten Sergen Yalçın, "Artık Beşiktaş taraftarının sabrı kalmadı. Bu sene şampiyon olmaktan başka şansları yok. Eğer bu sene de şampiyonluk kaçarsa Beşiktaş'ta taşlar yerinden oynar. Ben şu an formumun zirvesindeyim. Tekrar edilorum 'gel' desinler seve seve oynarım. İyi bir takım kurmaya çalışıyorlar ancak bu takıma benim gibi usta bir ayak şart. Kalitem belli. Sinan Engin bu takıma beni transfer etsin şampiyonluk yaşasın. " "Beşiktaş'a teknik direktör olmak ister misin?" sorusuna ise, Sergen, "Beşiktaş'ta bir yıl daha oynamak istiyorum. Teknik direktör olarak kısa vadede Beşiktaş'ın başına geçmek benim için doğru bir karar olmaz. Önce kendimi ispatlamak zorundayım. Bir başka takımda deneyim kazanıp eğer beni isterlerse seve seve gelirim" dedi. |
artık çok geç bee sergenim |
senin ölün yeter büyük kaptan keşke gelsende yedek kulübesinde gençlere beşiktaşlı olmayı öğretsen ama getirmezler seni artık |
Ah be sergenim çok geç kaldın keşke daha önce gelseydin gerçin senin varlığın bile bu takıma yeeter ama hadi bakalım neler olacak!!! |
geç falan değil gelsin derbi maçlarda oynasın yeter böyle futolcu kolay kolay bulunmaz. |
nuriyi alamazlarsa sergeni alsinlar:D:D |
sergend egelsin noumada gelsin ilhan mansızda gelsin tum piskopatları toplıyalım hakem hatası oluyo bakalım daha |
gelsin her maç 1 serbest vuruş kullansa yeter |
HEE GEL YA İ.AKINI-SİNAN KALOĞLUNU BOZDUĞUN GİBİ SERDAR ÖZKANI SERDAR KURTULUŞU TORAMANI YOLDAN ÇIKAR GEL ARKADAŞ GEL YA ...TAMAM BÜYÜK TOPÇUSUN YETENEK OLARAK BENCE ADAM GİBİ ASILSAYDIN İŞE DÜNYANIN EN İYİ FUTBOLCUSU OLURDUN AMA BEŞİKTAŞA GELME ABİCİM KORKUYORUM O GENÇLER YÜZÜNDEN... |
bencede geç fln değil sergen'in ölüsü yeter ölüsü 10 dk. oynasa maçı alır bence gelsin ben gelmesini çok istiyorum hem hakan 38 yaşında ama hala oynuyor sergen neden oynamasın?? |
adam para bile istemez bee hatta pscal bile oynar:D:D:D |
30-45 dakika oynasin o bile fazlasiyla yeter ama getirmezler o bizim icin efsaneler arasindadir artik tumer gibi g.. ogalani degildir sonuna kadar her yerde besiktaslidir ilhan mansiz gibi pascal gibi |
ewet getirmezler eğer getirirlerse en iyi transferimiz olur ha ronaldinho ha sergen:D |
bence ayak uyduramaz artik |
Lanet olsun içimizdeki sergen sevgisine ama çok geç |
bize böle gerçek beşiktaşlı adamlar lazımm...adamdaki ruha bak tamam geçmişte yanlışlar yaptı ama helal olsun gerçek beşiktaşlı işte böle olurr... |
gel sergen gel. |
Keşke gelse.... |
45dklik topcu oynat 2. yaRi show yapsin xD bence alinsin katkisi olur |
sergen gelsin sinan gitsin |
sergenin ölüsünü de izleriz biz sahada en azından güven verio |
İkinci yarı son 15 dk yeter sergene adamım benim seviyorum seni |
geç falan değil gelsin derbi maçlarda oynasın yeter böyle futolcu kolay kolay bulunmaz.keşke alsalar seni keşke :s: |
Alıntı:
:biggrin: cok haklısın |
ne geçi be hakan şükürün yaşı kaç rüştünün yaşı kaç 45 yaşına kadar oynayan adamlar var dünyada romario kaç yaşında bıraktı futbolu? |
Türkiye`de Saat: 00:04 . |