kartalim_ | 07-06-2008 12:09 | Alıntı: alleenje´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 706842)
Kendin soyluyosun zaten daha Ertugrulun eti ne budu ne diye.Yonetimle tartismaya giremeyeceginide soyluyorsun.Dediklerin dogru.Yonetimde bu yuzden Ertugrulu getirdi zaten.Ertugrul eger bu agirlikta bir adam degilse Besiktasta isi ne?Besiktasi olmus hoca calistirir,olacak hoca degil.Ertugrul oyunu 2 yonlu oynatmaya calisiyor demissin.Buna katilmiyorum.Besiktasta 2 yonlu kac oyuncu var.Top rakipteyken Bobo,Delgado,Holosko,Serdar Ozkan katki yapiyorlarmi?Yada tersten bakalim hucumda top cevirirken Gokhan Zan,Toraman,Cisse,Uzulmez ne gibi bi katki sagliyor.Bu seneye bakalim.Forvette su ana kadar bi degisiklik yok.Bu forvetlede 2 yonlu bir takim olamaz.Ancak soyle olur arkada holosko onde nobre oynarsa.Oda olmaz cunku Ertugrul Bobo ve Delgadoyu takimdan kesemez. | Eti ne budu ne derken Luceyle kıyasladım, Luceylen kıyaslanamaz şimdi, kıyaslayanda olamaz zaten, ikisinin yaşı başı ortada, kariyeri ortada...Beşiktaşı olmuş hocalar çalıştırır demişsin, çalıştırdı da ne oldu peki, Tiganalar, Del Bosqueler ortada...Ertuğlul Sağlamla 5 senelik sözleşme yapsak ne olur, zaten son 10 senede bir şampiyonluk görmüşüz, bunun dahası var mı?Barcaları, Realleri, Chelseaları, Juveleri kimler çalıştırdı veya da şimdi kimler çalıştırıyor, olmuş hoca mı onlar, olacak hoca mı yoksa?Olmuş hoca devri geçti, olmuş hocayı takımın başına getirirsen o kulübü soyar! hele bunu Türkiye liginden bir kulübe getirirsen...Bilmem kaç tane futbolcu aldırır, hem de öyle 2-3 milyon Euroluk topçular değil...O yüzden kurtuluşumuz Ertuğlul Sağlamdadır, keşke çok daha iyi bir yönetimle çalışma imkanı bulsaydı, o zaman her şey daha iyi olurdu...İki yönlü oynama meselesine gelince, oyuncular yok elimizde evet, işte hoca istiyor ama yönetim alamıyor.M.Topuz'u istiyor, o adam bana lazım diyor, takımada ilaç olur diyor ama alamıyor yönetim veyada Caneri istiyor alamıyor yönetim...Ama yinede Sivok-Zapo ikilisi bu takımı biraz olsun toparlar, hücumla savunma arasında bir bağ burarlar, savunmamız iyi olunca hücumumuz çok daha iyi olacaktır, Delgado,Holosko,Bobo gibi oyuncular arkaları sağlam oldu mu çok daha iyi oynayacaklardır eminim; ayrıca Tello, Serdar özkan, Holosko, Nobre gibi oyuncularda defansa yardım edebiliyor, koşuyorlar savaşıyorlar, bir tek Delgado ve Bobo bozuyor bunu... |