![]() |
Yozgatlı G.Antep'te Yozgatlı G.Antep'te BEŞİKTAŞ'ta bekleneni veremeyen ve forma şansı bulamayan Mehmet Yozgatlı, Gaziantepspor ile anlaştı. Tecrübeli oyuncu ile prensip anlaşmasına varıldığını açıklayan kırmızı-siyahlı yönetim, bu transferin önümüzdeki hafta içi resmiyet kazanacağını duyurdu. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D ii oLdu sewmiodm saten fener kanı wardı bu adamda bize karşı ii oynamasa bari..! |
Defolsun gitsin.. Hiç bir faydası olmadı Beşiktaş'a koskoca bir sezon... Aslında onu değilde milletin artıklarını toplayanları keseceksin ama mümkün değil :( |
güle güle |
oh be :D |
Bir top oynamadın doğru düzgün faydasız insanın işi yok güle güle |
önce mehmet yozgatlıya sonrada ona güwenip topçu die alan yönetime yazıkklar olsunn...kurtulduk çok iii oldu bundan sonraki futbol hayatında başarılar dilemiyorum! |
sakatlıklardan bir türlü kurtulamadı bir sezon...faydalıda olamadı haliyle...hayırlı olsun |
bi gram katkısı olmadan gitti, eziklerden aldığımız hangi topçudan hayır geldiki bundan gelsin, ezikler beğenmedikleri adamları bize itelediler hep ve bizim işbilmez yönetim de sazan gibi atladı, daha neler görces bakalım |
Türkiye`de Saat: 01:39 . |