![]() |
Çarşı Satanist Bir Grup Değildir ! Sizin gözünüz kör olmuş Beşiktaş ile bazılarınız bunun ile övünebilir ama sadece bu mesajı yazmak için üye oldum siteye. Öncelikle o oyunu yapan kişiler türk değil bu yüzden Beşiktaşlı olma ihtimalleri çok düşük ve o sembolü bilipte oyuna koyacaklarını hiç tahmin etmiyorum. Mantıken de koymazlar. Peki o A'nın orada ne işi var ? Çarşı'nın sembolü A dır. Peki niye baş harfi olan Ç değilde A. Ve sembole dikkatli bakarsanız Anarşizm'in sembolü olan A ile Çarşının sembolü olan A aynıdır. Peki bunlar niye hep A. Azıcık araştırma yaparsanız - yapmıyacağınızı biliyorum.- görürsünüz. http://www.besiktasforum.net/forum/i.../wol_error.gifTam boy olarak gormek için buraya tıklayınız..http://www.dugumkume.org/wp-content/...tagram9hm1.jpg Bu bir pentagramdır. Bu devirde Satanizm'in sembolüdür. Ve Çarşı'nın A sı ile Pentagram'a bir bakın . Benzerliğine ? Demek istediğim şu.Oradaki A anarşizm veya satanizm veya şeytanizm'den gelmektedir. -------------------------------------------------------------------- Forumda biri oyun oynarken çarşının A sını görmüş kaydetmiş paylaşmış resmini ve biride üstteki yorumu yapmış . . adam Çarşıya sembolu A olduğu için ve pentegrama benzediği için .çarşı satanist demek istiyor . . pentegram işaretinde 5 tane uç vardır bunlar şunu simgeler : Ateş , Su , Toprak , Hava ve İnsanı . . . yani içinde A varmış Yok benzermiş falan hepsi hikaye hem bu işareti taşıyanlar satanist olmak zorunda değiller . . ben çok saçma buldum paylaşmak istedim . benzerlik olabilir ama A nın bu şekilden örnek alınarak koyulacığı salakların yapacağı bir iş . . Eski Çarşı Satanizme Karşı . :) |
yuh yanı göz var nizam vaR:D:D |
kim neye inanmak istiyosa inansın üç beş çapulcuyu takmaz zaten çarşı |
yuh daha neler be..! |
çarşının sembolünün a olması norma bir şeydir söyleken bil a yı bastırarak söylersiniz estetik açıdanda sembolde a ç den daha ii duruyor bi kere |
daha sölenmedik bişey bırakmadılar..bakalım daha neler duycaz... |
acayip insanlar var walla oldu olacak carsıya bizans deyin densizler walla... |
yok artık bir bu eksikti oda tamamlanmış işte hakikaten diyecek bişi bulamıyorum ama kim ne derse nedesin yok böyle bişi |
saçmalık ya ne alaka |
her gün yeni bişeyler üretiyolar gercekten çok üretken bi millet tebrik ediorum |
Türkiye`de Saat: 09:38 . |