![]() |
Beşiktaş'ta Ertuğrul Sağlam ve Sinan Engin'in takımdan gönderdiği Burak... Fenerbahçe, Trabzonspor ile imza aşamasından dönen Manisaspor'un gol ayağı Burak Yılmaz ile anlaşmaya vardı. Hafta içinde Villarreal'in golcüsü Nihat Kahveci için nabız yoklayan ancak bu futbolcu ile anlaşmaya varamayan sarı-lacivertliler Burak Yılmaz konusunda mutlu sona vardı. Trabzonspor'un tekliflerini kabul etmeyen ve kulübü Manisa'ya "F.Bahçe'de oynamak istiyorum" diyerek ısrar eden Burak, sonunda muradına ererken, fenç futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzalandığı öğrenildi. F.Bahçe'nin, Burak'ın bonservisi için Manisaspor'a 1.5 milyon euro vereceği, futbolcunun ise yıllık 800 bin euro ücret alacağı belirtildi. Burak geçen sezon 25 maçta forma giydi ve rakip fileleri tam 10 kez sarstı. kaçırdık cocuğu elimizden manisada ne yaptığını gördk ve rakipe kaptırdık afferim bize:D |
ya ne elimizden kaçırması allah aşkına ya. burda herkes bangır bangır bağırıyodu defolsun gitsin diye.şimdi böyle mi oldu. bırakın bu işleri |
kim defolsun diyodu ya o adam fenerde 10 numara oynar ve bizede gol atar ben diyim... |
beş kuruş etmez burak |
Vahhhhhh Vahhhhhh |
Kaptırdık mı, yahu bu adamı tekrar alsaydık biz milletin maskarası olurduk, takasta kullandığınız oyuncuyu yarım sezon sonra para verip aldınız diye!..Buraktan ne köy olur ne kasaba, bırakalım bu işleri, göreceğiz bakalım ne yapıyor Fb'de, forma şansı bulursa yatsın kalksın dua etsin bence... |
Bence Burak cok iyi bir oyuncu ben bastan beri Burak lehineydim ve bu cocugu cabuk harcadigimizi yazdim:( |
hiç sevemedim burağı in$allahta eziklerde ba$arısız olur :) |
adam olaydı bizde oynardı. adam değilmiş eziklere gitti. |
Bi halt edemez... Paso yedekte oturur eziklerde mal mal |
Türkiye`de Saat: 23:31 . |