![]() |
Modric de kim? Modric de kim? Siyah-beyazlıların sezon sonunda transfer listesinde olan Luka Modric için menajer Sinan Engin, ilginç bir yorumda bulundu. Engin, "Zagreb'in maçlarını izlediğimizde menajerler bu futbolcuyu bize önerdi. Fiyatını sorduk, uçuk bir rakam söylenince vazgeçtik. Tottenham bu oyuncuya 23 milyon euro verdi, inanamadık. Bizim Delgado, ondan çok daha etkili" dedi. |
Atlamayın sizde herşeye... |
bu modriç hırvat milli takımında oynayan modriç'se sinan engine katılıyorum 23 milyon euro edecek futbolcu değil. |
arkada$lar modric cok kalitelii ben fiyat konusunda bisey diemem ama tottenham'da fazla kalicani sanmam liqe ali$irsa $ahsi olarak benim beqendiqim bi oyuncuu |
valla sinan engin haklı kaç kere izledim bu modrici cidden cacık ya 23 milyon euro verilirmi bu adam 23 milyon euroysa bizim delgado heralde 60 felan |
medyanın büyütmesi işte.kötü avusturya karşısında bile doğru düzgün birşey yapamadı.bence totthenam kazzığı yine yedi gibi gözüküyor. |
ya bu iş pazar meselesi mesela bir türk oyuncuya asla bu paraları ödemezler isterse ağzıyla kuş tutsun ama ingiliz italyan oldumu en ucuzu 8-10 milyon avro |
ya bugün anlamıştır herhelde sinan |
modric mi kim almanya hırvatistan maçını izliyenler cevabı almışlardır... |
super oyuncu ... |
Türkiye`de Saat: 23:28 . |