![]() |
rus takımına gönderilicek deniliyor fakat ntvspor bobo nun 10 milyon euro karşılığında ukrayna ekibi dinamo kiev e satıldığını belirtti. bana kalırsa bobo nun gitmesi isabet olur. artık misyonunu tamamladı. 2 milyon euro bonservisle aldığımızı göz önüne alırsak 8 milyon euro ya yakın bir kar sağladık bobo dan. |
bobonun nesi var bu kadar abartılıcak anlamıyorum. özellikle ligin 2. yarısı nerdeyse sıfırdı. istek te kalmamıştı adamda. bence gitsin yerine daha yırtıcı biri gelsin. bobo çok top eziyor. |
adamı psikolejik olarak zaten bitirdi sinan engin kalsada fazla yararlı olacagını düşünmüyorum |
bobo yu aldık yetiştirdik gönlümüze yazdık beşiktaşın evladı sayılır ya fenere karşı attığı goller hala aklımda bir takım yıldızlarla bir yere gelir onu satıp süper bir forvet alacağız demiş sinan bey nabıcaksınız 8 milyona satıp 10 milyonamı alacaksınız süper forveti çünkü bunun mantığı bu satarsan ondan iyisini alacaksın kerizmiyiz biz aptalmıyız ya çıldırıcam valla tam ilhan cavcav mantığı oluştu takımda ucuza al sat para kazan ne bu ya dünya takımı beşiktaş 3 kişinin elinde oyuncak oldu |
abi siyahi golcü istiyoruz ya nouma getirsnler bize:):) |
allah belanizi versin dicem baskada bise demicem en buyuk yildiz adayimizi hatta yildizimizi rezil rusvan ettiniz medyanin diline allah sizi nasil biliyorsa oyle yapsin rezil herifler |
gitsin artık biran öncede yerine yeni birini alalım |
Türkiye`de Saat: 20:01 . |