![]() |
Sivok sakat mı? Beşiktaş Sivok sakat mı? İtalyan medyası Milan'ın Sivok'un transferinden neden vazgeçmek zorunda yazdı http://www.bjkhaber.net/thumbnail.ph...1.jpg&maxw=350 İtalyan gazeteteleri Beşiktaş'ın transfer ettiği Sivok'un sezon içinde geçirdiği sakatlığın cidi olduğunu belirterek Milan kulübü bu yüzden bu futbolcunun transferinden vazgeçtiğini belirtti. Menajer Sinan Engin ise "Sivok'un sakatlığı ciddi değil. Bu futbolcunun kefili benim" dedi. |
sinan engin kefilse......:Dyandık sakat olabilir:D |
Yinemi AMAN ALLAHIM |
... |
kesin doğrudur bizimkiler sağlam topçu almazki:D |
Gordonu alan bunu da almış olabilir, ama umuyorum sakat değildir, sonra milana postalarız |
sivok'tan hiç umudum yok ama inş yanılırım milli takımda da oynayamıyor zaten. |
arkadaşlar bu haberi kim yapmışsa bişey soruyorum bu haberi yapana sen gerizekalımısın yoksa gündem yaratmaya mı çalışıyorsun.ulan adam avrupa kupasında şuan çek milli takımını kadrosunda.ayrıca bu milan transferide 2 senelik bi ola ve o sene sakat olduğu için milana gidememiştir. |
Alıntı:
|
Adam Avrupa şampoiyonasında çeklerin 18 indeki oyuncu sakat olsa 18 e niye alsınlar dimi |
Türkiye`de Saat: 14:12 . |