![]() |
Geçmiş olsun ama yapılan yorumlar beni de şaşırttı bahsedilen kişi bizim takımımızın kaptanı allah korusun bu kazada başına bi iş gelse memnun olaaksnız sanki. Burada sadece yaptığı kaza ile ilgili yrum yapmanız daha uygun olur diğer yorumlarınızı http://www.besiktasforum.net/forum/o...ulmez-sayfa32/ linkinden yapabilirsiniz. |
Kaptanımıza geçmiş olsun diyorum kaptana eleştiri yapan ve o kelimeyi kullanan arkadaşlara söylüyorum size biri o kelimeyi kullansa hakaret sayarmısınız saymazmısınız lütfen burasının beşiktaş ailesi olduğunu ve ibonunda aileden biri olduğunu unutmayalım |
gecmis olsun kaptan herkez birgun gider ama ibrahim oyle yada boyle bu takima 7 8 senesini verdi sayesinde kazandigimiz olmadigi gunler onu aradigimiz donemlerde oldu unutmadan soyleyeyim dedim biraz daha vefa ve emege saygi lutfen |
GEÇMİŞ OLSUN GEÇMİŞ OLSUN AYRI KONU DA BU ADAM ARABAYI DA MI KAFASINI KALDIRMADAN SÜRÜYOR..HA GAYRET DELİ İBO YA SABIR 1 SENE SONRA BIRAKIRSIN FUTBOLU İNŞALLAH O DA BAŞKA MESELE.. |
geçmiş olsun kaptan |
İbonun beşiktaşta emeği büyüktür..Niye futbolcular gol atınca bağra basılıyor adam yaşlı olmasına rağmen senden benden iyi koşup,top kapıyor,hadiminizi bilelim,eğer ileri geri konuşucaksa SÖYLEMESİN fikrini..!! |
geçmiş olsun kaptan |
çok geçmiş olsun |
geçmiş olsun |
delidir melidir ama kaptanımız bir tanedir çok büyük geçmiş olsun iboo... |
Türkiye`de Saat: 01:11 . |