![]() |
Kombineye ilgi az BJK İnönü Stadı'nın yıkılıp yıkılmayacağı konusunda hâlâ süren belirsizlik ve yönetimin de bu yöndeki açıklamaları kombine satışlarını vurdu. Geçtiğimiz yıl ilk satışa sunulur sunulmaz ilk bir haftada elde edilen satışlarla bu yılkı satışlar arasında yüzde 80 oranında azalma olduğu öğrenildi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
bole yonetım olursa almasak bıle olurrrrr |
geçen sene stadın büyük bir kısmını zaten kombineler dolduruyordu bu sene takım boş tribünlere oynayacak galiba, bunun tek suçlusu işbilmez tüpçü ve onun basiretsiz yönetimidir |
Yeni stadla alakası olabilir.. yada Çarşı grubu? |
Allah allah neden acaba? |
ben açıkçası nerede oynanacağı bile belli olmayan maçlar için paramı riske atmam...eminim benim gibi düşünen çok adam vardır..olimpiyat kararı ise tam bir fiyasko...orda ancak at yarıştırılır...böyle olması kaçınılmaz |
belki Çarşınin dağılmasi belkide stad yapımındaki belirsizlikler.Ama bu nedenlerin temeli de yönetim.Kombineleri neye güvenip alıcaz. yıldız die basına tanıtıp adını yeni duyduğumuz sporcularamı yoksa bitürlü maçlarımızı nerde oynayacağımızın belirsizliğine mi ???? |
transfer bombası şart |
bunların sebebini anlamak o kadar zor diildir heralde |
HaYBEye kombinemi alınır..Hiç birşey belli değilki..Plansız yönetimin plansız hareketleri.. |
Türkiye`de Saat: 13:22 . |