![]() |
Sizce BJK ye yararlı olacak forvet kim ? bence saviola yada klasnic... |
klasnic... |
yaw beyler su veli kavlaki bi izleyen yokmu yaw alin su cocugu arkadas nedir bu bos transfer politikasini |
saviola-holosko-bobo süper forma kapma mücadelesi. |
Bence Saviola |
Bobo giderse onun yerine imkansız gibi ama Lukas Podolski yada Klasnic |
arshavin |
bobo gitmesin yaaa....... |
podolski..daha çok isim var ama yüksekten uçmamak lazım..bütçemize ve verim beklentimize en uygun isim |
Klasnic...Daha sayarım ama bizimkiler bonservis parası ödeyemez, bonservisi elinde olan çok iyi bir golcü işte Klasnic, Eduya meduya da hiç gerek yok, böyle bir oyuncuyu alalım rahatlarız, Holoskoylanda çok iyi bir ikili olurlar... |
zigic, cardozo , gomis bu ucunden herhangi birisi olur gomis olursa super olur |
BOBO |
morientes ;) |
bence pascal onun yerını kımse dolduramass |
bence şuan en uygun ve en kolay alınabilecek isim Necati Ateş...arkadaşlar necati de kimmiş demeyin adamın geçmişni komnuşmaya gerek yok tecrübeli ve yetenekli bir golcü 2 ayağınıda iyi kullanabiliyor.Belki alınınca gsliler çok dalga geçecek ama yararını görünce onlarda ağlayacak.Adam şuan boşta ve kendini ispat etmek için büyük takım arıyor fener ona talip olmuş ama necati istememiş bunu necati kendi ağzından söyledi ama tabiiki fener yalanladı(herzamanki gibi yalanlamarı bile yalan).bence boştayken bu fırsat kaçmamalı daha yaşı 28.birazda siz düşünün. |
holoskonun yanına bence bi pivot santrafor çok iyi olur.bence bu iş için en iyiside zigiç olur. |
Bence bize forvet lazım değil,bize Aurelio yada Appiah gibi takımın direncini artıracak orta saha lazım ki Delgado rahatlasın.Hem elimizde Batuhan gibi de bir pivot santrafor var ki avrupanın ağzının suyu akıyor,onu yetiştirsinler 12 sene santrafor gerekmez. |
Bobo...... Batu.......... |
wagner love amokachi gibi :) |
ya ben kendimi öneriyorum bobo kadar iyi değilim ancak gelenlerden iyi olacağım kesinn... |
Alıntı:
aynn.Ben bile kız olduğum halde daha iyi futbol oynuyorum |
yönetime ve antrenöre göre ucuz kaliteli ve gelecek vadeden ne kadar ıyuncu varsa beşiktaşımıza layık anadolu takımlarındaki küçük takımların büyük oyuncularının adı hep bizimle anılıyor zaten |
kesinlikle bobo giderse podolski çok yararı dokunur bize o olmassa tomasson nihatın takımında oynayan ya da hakan yakın |
Bobo'nun ayarında bir golcü bulmamız zor ama Bobo'nun oynamaya niyeti yok o yüzden göndermekte yarar var. Yerine alınabilinecek oyuncu Fatih Tekke. Türkiye ligini tanıyor, uyum sorunu çekmesi söz konusu bile değil, hava toplarına hakim ve teknik. Lider özellikleri de var. Yabancı olarak Appiah tarzı bir ön libero alınması daha iyi olur. Kim olabilir? Achille Emana, Geremi mesela.. |
Ya da Bobo'dan gelecek parayla TEKKE & TOPUZ alınsın. Süper olur. |
Fernando Morientes biraz yaşlı ama çok iyi olur.Hem hava toplarında da etkili. |
Türkiye`de Saat: 20:25 . |