![]() |
Sinan Engin'in oğlu A Takımda Minik Engin A takımda Beşiktaş'ta Avusturya kampına götürülecek 7 yeni ismi belli oldu. Teknik direktör Ertuğrul sağlam, kadroya Menajer Sinan Engin'in oğlunu da dahil etti http://www.besiktasforum.net/thumbna...1.jpg&maxw=350 Buna göre geçen sezon Kocaeli'de kiralık oynayan Can Erdem (santrfor), İstanbulspor'da forma giyen Ergun Aydın (orta saha), Zeytinburnu'nda oynayan Gökhan Çalışır (libero) ile PAF takımından Oğulcan Engin (orta saha), Ethem Yılmaz (sağ bek), Erdem Özkurt (stoper), Koray Şanlı (stoper) ve Gökhan Aydaş (santrfor) kadroya alındı. |
normaldir,çocuk günün 24 saati çalı$tırılıyormu$. |
güzel oynuyorsa hiç farketmez kimin oğlu olduğu ama adamlar şanslı doğmuş :) |
altaydaki adem alınmamış mı kadroya |
iyiyse not at all ! |
ademden çok umutluyum ama alınmamış heralde kadroya |
Alıntı:
|
Beşiktaş ' ımıza yararlı olcaksa lafımız yoq ! |
yalan bu haber daha çalışıyorlar kartalhaber sallaması her zaman ki gibi |
Oğulcan çok yetenekli bir oyuncu. Yurtdışına da transferi gündemde şu aralar. Ergun Aydın çok yetenekli bir başka oyuncu. Yanlış hatırlamıyorsam babası Halim Aydın, Beşiktaş yönetim kurulunda görev alıyor. Ergun Aydın karakterlide bir genç. Avrupada oynadıkları bir milli maçtan sonra soğuktan üşüyen rakibine kendi eldivenini verdiği için fair play ödülü alması benim çok hoşuma gitmişti (Ödülü alırkende ayağı alçıda idi :) ) Bu iki genç gerçekten yetenekli ve benim beğendiğim oyuncular. Ergunun eksisi çok sık sakatlanması (Genç yaşına rağmen çok ciddi sakatlılar geçirdi). Oğulcan ise Sinan Engin tarafından biraz şımartılmış ancak bozulmazsa çok iyi oyuncu olacak. Adem Büyük'ün, Ali Kuçik'in, Emre Özkan'ın, Sezer Sezgin'in bu kadroda yer alması gerekir. Daha resmi bir açıklama yok. bekleyip görmek gerek... |
Türkiye`de Saat: 22:59 . |