![]() |
Alıntı:
|
ben rüştünün tecrübesine güvenenlerdenim ama kalemizi hakan korusun isterim artık rüştü misyonunu tamamladı seneye son senesi olur ve bizim için iyi bir yedek kaleci |
Alıntı:
ben o liwerpool maçından sonra onun gönderilmesinden yada kiralanmasından yanayım |
YA TAMAM ADAMKIN TECRÜBESİ VAR AMA YEDİĞİ GOLDE ÇOK HATALIYDI A BNCE ARTIK GENÇ BİRİSİNİN KALEYİ DEVRALMASI LAZIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM!!! |
rüştü profesyonel bir kaleci hangi maçta gördünüz rakip oyuncuyu tartakladığını ben şahsen hiç görmedim çünkü bunları yapıcak kapasitede biri değil ama bir de volkan'a bakın adam neler yapıp takımı yalnız bırakıyor gerçekten utanç verici bir olay servet sakat sakat oynuyor ve adam son dakikada kollere yumruk atiyor yumrugu atarsan hakemde seni oyundan atar bu ceza az bile sana volkan |
HırvatistaN maçından sonra Rıdvanın dediği gibi Milli Takımın ilk kalecisi her zaman RÜŞTÜ'dür her kaleci hata yapar Buffon Cech Cassillas ama hepsininde değeri ve kalitesi belli Rüştü Oscar'dan sonra bu kaleye geçen en iyi Kaleci |
Türkiye`de Saat: 04:55 . |