![]() |
Ben söylüyorum son çıkan haberlere göre podolski ya da klasnic(klasnic hırvatrısitan maçında bir kez daha büyüledi beni gerçekten çok hırslı oynuyor tam bizlik adam bence podolskide çok kaliteli bir sol yaağa sahip çok şey katar)alınacaksa rahatlıkla satılabilr bir adam bobo bence çok büyüttük...Artık o akdr kalitesiz futbolcularla yetişiyoruzki bobo gol atıyor diye dünya yıldızı yaptık boboyu.Kalitesi trartışılmaz ama şu anda beşiktaşta gerçekten vazgeçilemiyecek oyuncu yok... |
Bobonun kendisini toparlaması lazım.Bize çok şeyler werdi ama geçen sezonun 2. yarısındada werdiklerini alır gibi bir tutumu wardı gerçekten... |
beşiktaşiçin kesınlıkle vazgecılemeyecekfutbolcu yok tartıstıgımızbu degılzaten hem klasnıc için ayrıca bonservıs bedelı odenmeyecek bonservısı elınde adamın benım takıldıgım nokta sınan engının yenı sezon basında gıdıp gıtmeyecegı bellı olmayan bı futbolcuya boyle goz dagı vermesı oldukı bobo gıtmedı o zaman ne olacak sınan la bobo hıc bısey olmamış gıbı davranabılecekmı acaba?? |
Aslında baktığımızda yeni alınan stoperlerin tutması durumunda alternetifli ve çok güçlü bir kadromuz olmuş oluyor.Son kez bu yönetime güveniyorum bu sefer kıralım şu zincirleri... |
Bobo'yu basın rahat bıraksa daha da iyi olacak herşey ama kafalarına koymuşlar sanırım sattırmayı:) |
Alıntı:
Satışı yapan medya.. Huzursuzluğu yaşayan beşiktaş.. |
ya zaten herkese sert çıkıyo adam başka bişey yaptıgı yok bobo zaten adam gibi oynuyo |
Hangi habere inanalım...? |
bobo kalsın bana yeter |
Türkiye`de Saat: 21:50 . |