![]() |
Tandoğan'la 1 yıl daha Tandoğan'la 1 yıl daha A.A. 27 Haziran 2008 http://www.hurriyet.com.tr/_np/4607/5884607.jpg Beşiktaş Kulübü, futbolcu Ali Tandoğan'ın sözleşmesini 1 yıl uzattı. Ali Tandoğan'ın sözleşmesinin uzatıldığı Borsa'ya da bildirilirken, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderilen yazıda, Ali Tandoğan ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı, bu futbolcuya sözleşme bedeli olarak 350.000 YTL garanti para ve maç başına 15.500 YTL ödeneceği kaydedildi. |
Hayırlısı. |
Çok hırslı bir oyuncu. Ligin ilk yarısı çok sinirlenmiştim ama son maçlara doğpru hırsıyla takımı sırtladı resmen. Çok iyi bir yedek bence. Son 20 dk. için çok hırsoı güçlü ve istekli bir oyuncu. Ama hırsı zaman zaman takıma zarar veriyor buna iyice dikkat etmesi lazım. |
ayvayı yedik çekilmez bu adam :S |
Ali Tandogan iyidir yaa hayirlisi diyelim :D:D |
kötü adam değilde biraz heyecan yapıyo o heyecanı yense iyi işler yapacak ama ben kendisine güveniyorum. |
İyi çok para vermemişiz yine...İyi bir yedek olsun yeter, problem çıkarmasın, başka bir şey istemiyorum Ali'den... |
Alıntı:
alı bsım takımda oynayack adammı ya g.gönule bak bırde buna bak bnce sıvastan abdurrahman alınsa 2 mıslı faydalı olur hem serdarı bekte harcamayız. |
gitmesi gereken ilk futbolcuydu ama yönetim bunu görmüyor ve 1 yil daha kahrini cekecegiz...macta gördügüm zaman maclara bakasim gelmiyor...bence futbolcu falan degil ancak 3.ligte falan oynar ama nasil olduysa besiktasta oyunuyor...hemde durusu ve terbiyesizlikleri hic Besiktasimiza yakismiyor...gitseydi herhalde en cok ben sevinecektim rüstü ve ali bu takimda yedegin yedegi bile olamaz |
Hayırlı olsun |
Türkiye`de Saat: 22:40 . |