![]() |
İşe Terimin bırakmasındakı sır, yada bıraktırılmasındakı |
saçma |
bencede saçma |
valla bana mail gelmiş paylaşmak istdm |
arkadaşlar böle saçma sapan bişey olamaz vasada yapanların allah belasını versin.ayrıca her ortamda ertuğrul hocayı cemaat işlerine alet etmeye çalışanlarda defolup gitsin bu ülkeden. |
Boş iş bunlar!.. |
saçmalığın daniskası :D olcak şey mi zaten bunla resimle ilgili açıklama yapıldı |
yuhh artıkk |
Uydurmuşlar. |
bu resimde ne var ben anlayamadım |
fatih terim de hizmetten :D alakası yok bence |
ne alakasi var ve bu resimde ne var ben anlamadim kimin resmiki o insanlar iyice cigrindan cikti salakca seylerin ustunden saldirmaya basladilar ertugrul hocaya sirf haniminin basi kapali oldugu icin bi insan bukadarda kotulenmez asagilanmaz gecen gun besiktas tvde gundem euro 2008 programina cumhuriyet gazetesi spor muduru bi serefsiz telefonla katildi adamin dedigi cumle aynen su ESININ BASI KAPALI BIR TEKNIK DIREKTOR MILLI TAKIMIN BASINA GETIRILMESIN DAHA DEMOKRATIK DAHA MODERN BI TEKNIK DREKTOR GETIRILSIN DIYOR bu ulke bu turden insanlarla 1 adim ileri gidemez esinin basi kapali olmasin ama esi isterse kloduna kadar gosteren bir elbise giyebilir bu nasil mantik bu nasil demokrasidir ve ne bicim bir anlayistir anlayamadim bide bu ulkenin en saygin gazetesi diye bildigim cumhuriyetin icinde calisiyor bu zavalli insanlar |
alaakasızzzz bencee.....gitme hocam bırakma bizi:) |
saçmalık:)...Ertuğrul Hoca ne?..vatan hainimi?...Terim'den çok Ertuğrul Hocaya haksızlık bu... |
yaa ne saçma şey bu ya?? ayrıca terim degilmiydi bn bosna maçında takımı ateşliycek seyirci degil taraftar istiyorm diyipte maçı g.t kadar yerde oynatan ??? 16 kişilik stadda oynadıgımız maçda son 15dk hoporlörlerden tezahürat tutulması gibi rezil bir olayın sorumlusu ? çarşı grubunu çagırıp bilet wermeyen *** lilerin maçta çekirdek çıtlamasına neden olan adam bu degilmi? halil altıntop ve yıldırayı kadroya almam dedikten snra almanya maçında türkiyeden oyuncu çagırabilirmiym diye uefaya başvuran adam bu degil mi ? ne çabuk unutuldu bunlar ya ... |
Rahatsızlık verici düzeyde küstahça! Rıza ya 2 ekmek 1 süt diyen zihniyet Ertuğrul Hocayı bu sekilde yıpratmaya calısanla aynı! |
oha :D |
Alıntı:
|
kolpa habéR |
Alıntı:
|
yaa ataturk portresı olabılır orada bunda bı sakınca yok ayrıca haber kaynagı kım bılmıyorum ama cok sacma |
Türkiye`de Saat: 14:18 . |