![]() |
Nouma: Benden delisi gelmez!!! Benden delisi gelmez Beşiktaş taraftarının gönlünde taht kuran Fransız futbolcu Seric’in “Çok çılgınım” sözleri karşısında, böyle seslendi!.. PASCAL Nouma, Kartal’ın Hırvat oyuncusu Seric’in “Ben çılgınım” sözleri üzerine sessizliğini bozdu... Fransız yıldız siyah-beyazlı taraftarın gönlüne bugüne kadar kimsenin giremediğini belirterek, “Bu taraftar beni her zaman bağrına bastı. En kötü günümde yanımda oldu” dedi. KARTAL’DA yaptıklarıyla gündemden hiç bir zaman düşmeyen Nouma, Seric’in Kartal’a daha yeni geldiğini ve Beşiktaş camiasında kendisinden daha delisinin bugüne kadar oynamadığını söyledi. Fransız yıldız, Hırvat oyuncunun ilgi çekmek için böyle konuştuğunu iddia etti. BEŞİKTAŞ taraftarının kolay kolay kimseyi kabullenmediğini ifade eden Nouma, “Ben tribünleri coşturmasını bilen ve onları eğlendiren bir futbolcuydum. Her maçta ‘Pascal haydi diskoya götür’ diye bana destek veren bu büyük taraftar Seric’i benim kadar sevemez” diye konuştu. http://www.fotospor.com/images_conte.../ma/c34264.jpg |
Gelmez tabi ki |
gelmez tabi nouma'm yaa kısknmaa senin yerin apayrı:D:D |
Boşveeerr Pascaaaal Dalganaaa Bakkk Çek O zman Çek Çek Çek :D:D |
senin yerin ayrı pascaaalll... |
nie kıskanıyon pascal yaa :( |
kesinlikleee gelmezz senin yerin ayrı gerçekten...:D |
sen rahat ol pascal seric kim dünki bok :D |
kesinlikle dogru sölüyosun pascal... senin gibsi gelmez beşiktaşa. :( özleidm pascal noumalı takımı yaa :(( |
senin kadarı gelmez tabi, tuvalete gitmeye üşenip antrenman sahasının duvarına işeyen, golden sonra tombala çeken birisini bu devirde mumla arasak bulamayız:D |
aynen pascal gel bari idari manager ol ya...:D:D |
Pascal noumam benim kıskanç zencim söle senden başka kimi severimm:D:D |
sen kıskanma be yerin dolar mı kimsecikler gelemez senin yerine seric de kimmiş |
Gelmez.... |
senin yerin dolarmı be pascallll |
senden delisi deli ibo :D |
gelmez pascalin yeri ayri |
NOUMA SEN KAFANI YORMA NOUMA SENİ SEVGİN BAŞKA BİZDEEEEEEEE |
kesinlikle katılıyorum arkadaşlar... pascal ın BEŞİKTAŞ ta apayrı bir yeri var.... |
delidir be derse yeridir.hehe |
dicek bişey yok pascal herseyi söylemiş :D |
sn apayrısın be pascal snn gbisi ztn gelemzz..!:) |
Seviyoruz Seniiiii Pascal Noumaaa.... |
çek bi tombala pascal :) |
Yıllar geçse bile üstünden Bu kalp seni Unutur mu? http://www.forumfutbol.com/futbol-re...scal_nouma.jpg |
sen yeri dolmayacak bir KARA KARTAL'SIN çünkü sen yüreğinle oynardın seriç senle aşık atamaz zaten |
|
pascal seni unutmayız senin gibiside gelmez bu takıma bence |
kesinlikle evet gelmez :ridinghorse: |
ya gerçekten özledim pascallllllııııııııı gelsede bizi yine öle COŞTURSAAAAA |
Alıntı:
|
gelsede pascal sen ilk sin senin yerini kimse dolduramaz. |
ulan pascal sen gıttın bu takımdan degıl yerını kramponunu dolduracak adam gelmedı bu takıma be |
omrumu sana verırım ben be kocum kara gozlu pascal gozun karaya ha ıste ondan bu kalbınde en delısı sensın |
PASCAL BIZI DISKOYA GETIR |
Türkiye`de Saat: 15:17 . |