![]() |
Ejderha nobre!!! Beşiktaş'da son iki gündür süren sağlık kontrollerine bugün de devam edildi. Sabah saatlerinde yapılan kontrollere Siyah-Beyazlı takımın yabancı oyuncuları Delgado, Bobo, Tello, Cisse, Holosko ve Nobre katıldı. Ülkelerinden iki gün önce Türkiye'ye dönen yabancı futbolcuların morallerinin oldukca iyi olduğu gözlenirken, Brezilyalı futbolcu Nobre'nin sezon öncesi tatilide ülkesinde yaptırdığı ve sırtının büyük bir bölümünü kaplayan ejderha dövmesi ilgi çekti. 28.06.2008 Kaynak : DHA< div> Demekki boboda katılıyo antrenmanlara... |
:):) |
yeni uğuru bu dövme olacak herhalde |
resim olsada görseydik nası olduki acaba:D |
hadi sans getirsin Nobre :D |
nobre son senesinde inşallah bol bol gol atar hatırımızda çok gol atan birisi olarak kalır |
valla nobreden ricam sezonun ilk yarisi yatip 2. yarisi atma atacaksan adam gibi at gollerini |
Kartal yaptırsaymış bari :D |
ondan bi halt olmaz ben bunu bilir bunu söylerim.. |
NOBRE NOBRE NEREYEEEEEEE |
yana bobonunda moralı yüksekti _? |
geçen dönem bazı dönemlerde ii oynadı inş istikrarı sağlayıp herzaman ii oynar |
arkadaşlar ben döwmeyi gördüm şahsen ben çok begendımm:D:D |
YAKIŞIR |
demekki besiktasi sevmiyor , sevseydi kartal yaptirirdi nede olsa ezik nobre su adama verilen paranin onda birisi paf takimidaki bir futbolcuya verilse inanin nobreden daha cok is yapar daha cok gol atar ,, yedekte oturan futbolcu icin cok para aliyor yaptigiysa ilk yari yatiyor ikinci yarinin baslarinda 2-3 gol atiyor sonra devam yatiyor |
Alıntı:
|
Dövme değil bize oynayan adam lazım :D |
Alıntı:
|
:)yakışır |
Türkiye`de Saat: 05:54 . |