![]() |
Beşiktaş yine FıFA'lık oldu Beşiktaş yine FIFA’lık oldu! KARTAL Federico Higuain ve Gordon Schildenfled’den gelen haberle sarsıldı... Sezon hazırlıklarına alınmayan iki futbolcunun da menajerleriyle görüştüğü ve Siyah - Beyazlı kulübü FIFA’ya şikayet edecekleri öğrenildi. Geçtiğimiz perşembe günü yapılan 2008 - 2009 sezonunun ilk antrenmanına gelen ancak içeri alınmayan iki futbolcunun, bu konuyu menajerlerine ilettikleri ve hem alacakları hem de sözleşmeleri bulunduğu takımın antrenmanına alınmamaları nedeniyle FIFA’ya başvuracakları iddia edildi. http://www.fotospor.com/images_conte.../ma/c34391.jpg |
Biz severiz böyle şeyleri olsun para çok tazminat öderiz geçer EY BÜYÜK ALLAHIM SEN BİLİRSİN |
yok artık ebesinin nikahı... |
sezonu açıyoruz yani http://forum.forzabesiktas.com/image...on_biggrin.gif |
oh ne güzel basına yine malzeme çıktı ısıtıp ısıtıp sunarlar artık |
YAA YİNEMİİİİİ SEZON BAŞLIYCAK YAA ABİZDE SİNİR OLMAYA BAŞLIYCAZ |
allahım krize giricem az kaldı.. Bunlar bilmiyor mu bunları ? |
Alıntı:
|
insanların yeme, içme, uyuma gibi zaruri ihtiyaçları vardır, işte bunların beşiktaş'taki karşılığı da fifa-cas-tahkim... |
alıştık tazminat ödemeye |
sen adama kapı gibi sözleşme yapıp imza attırmışsın sonra sizi istemiyoruz hadi eyvallah diyorsun |
yönetimin acizliği |
hep soyledim bu yonetim basimizda oldugu mudetce daha cookk fifalik olcaz allah yardimcimiz olsun ne diyem baska.. |
Alıntı:
kardş katılıyorum :D:D |
Bence korkulacak birsey yok, cunku bizim yonetim mahkemelik olma isini transfer isinden daha iyi ogrendi. Bunuda bir sekilde atlatirlar :smile: Koca bir sezon icinde yonetici ve avukat olan Levent Erdogan, futbol takimi menajerinden bile daha cok medyada konusan kisi oldu. Bu galiba herseyi anlatiyor.. |
bi sorun olmaz biz ne tazminatlar ödedik bu devede kulak kalır |
Verilen şansları iyi kullanmayın sonrada hala takıma giricez biz iyi oyuncuyuz demeyi mazaret sayın , bu kadar da haysiyetsiz olamaz insan, tamam kulübün de suçu var ama her zaman insan suçu kendinde aramalı diye düşünüyorum. saygılar |
bunlar mahkemenin hukukun m sinden ve h sinden bi .. anlamıyolar . öküzler topluluğu . |
ßatırcaklar bizi snnDa yaaaaa :S |
haydaaaa..........bende ne zaman ceza alcaz die bekliodm...:D:D |
bi şey olmazzzzzz çoook verdik alışıııız biz vermesek merak ederler fifadan ne oldu diye |
Türkiye`de Saat: 19:26 . |