![]() |
hazırlık maçları hangi kanalda olacak Takımımız, 1. etapta ilk hazırlık maçını 5 Temmuz'da Stadium Leogang'da Avusturya takımı Red Bull Salzburg II ile oynayacak. 8 Temmuz'da Avusturya temsilcisi FC St. Johann ile Stadium St.Johann'da karşılaşacak olan Siyah-Beyazlılarımız, 11 Temmuz'da Alman ekibi VFL Bochum ile Stadium Wörgl'da oynayacak. Takımımız ilk etabın son hazırlık karşılaşmasını ise Romanya ekibi Steaua Bükreş ile 15 Temmuz'da Bad Reichenhall Stadium'da yapacak.peki hangi kanal verecek dspor mu |
bjk tw olabılır yada dediğin gibi d sporda |
bjk tv verir ve şifreli olur dsmartı olanlar izler. |
D-Smart Şifreli |
hazırlık maçını bile şifreli veriyorlar of yaaa |
nerde eski günler be Kanal D verirdi |
Alıntı:
|
D-Smart malesef :( |
bence d-smart şifreli olur :( |
tabikide d-smart şifreli allah kahretsinn |
bence sifre koymazlar zannetmiyorum |
d smart tabiki |
kimi izlicenki |
muhtemelen D smart ve d spor adamlar geçen yıl 5 yıllığına BEŞİKTAŞ ın uefa ve hazırlık maçlarını satın aldıklarını açıklamışlardı |
off offf yaaa |
hazırlık maçı izlemek adetim olmadığından sorun değil, zaten birkaç takımın katıldığı dişli turnuvalar dışında hazırlık maçı yayınları verilmemeli, bu tip maçlar alt düzey takımlarla oynanıp teknik adamların kafalarındaki her türlü düşünceleri, hatta varsa birtakım fantezilerini denedikleri hazırlıklardır, dolayısıyla iyi oyun mümkün olmaz, taraftraların kafasında da olumsuz bir düşünce hakim olabilir, ligin ilk maçında takımı görüp fikrimizi o zaman belirleriz... |
bılmıyorum valla |
Ahh ahh kanal d veriridi. Show Verirdi Anti Dsmart. |
bızım neden tv mız var anlamadım ya adamlara bak ya bunlar sımdıde hazırlık maclarını buyuk ıhtımalle d smartta verırler |
Sopcast Linkleri, Futbol sopcast linkleri, tvu linkleri, film sopcast linkleri akşam büyük ihtimalle bu linkte verirler |
beşiktaşımızın hazırlık maçlarını hangi kanal veriyor |
Valla Dsmart Dspor diyenler var ama Bugünkü yayın akışında maç muç görünmüyor dsporun. |
d-samartta hangi kanalda arkadaşlar peki? |
bu macta yayın yok sanırım umarım bochum macını verırler |
bugünkü maçı vermeyecek.bochum maçını verir. |
lanet olsun ya hazırlık maçlarını bile izleyemiyoruz |
d spor da atletler falan var! bu ne yaa,e nerden izliycez biz??? |
oF oF İNTERNETTEN Bİ YERDEN İZLENİYORDUR BENCE BEN İNTERNRTTEN BEDAVA LİG TV İZLİOM |
futbol smart diye yeni bir kanal cıktı besıktasın hazırlık macları bu kanalda olacagı soylenıyor yanı yenı d spor |
DERİŞ'TEN YAYIN AÇIKLAMASI http://www.haber1903.com/img/haber/m...ULENTDERİŞ.jpg DERİŞ'TEN YAYIN AÇIKLAMASI.. Beşiktaş'ın Avusturya kampı boyunca oynadığı hazırlık maçlarının televizyonlarda yayınlanmaması taraftarları çileden çıkardı. Haber1903 olarak konuyu Beşiktaş Yöneticisi Bülent Deriş'e sorduk. Deriş '' taraftarlarımız merak etmesinler, bizlerde konunun üzerindeyiz. Kanal D ile yayınlar konusunda anlaşmamız var, kendileri ilk dönem hazırlık maçlarını yayınlayamayacaklarını ancak ikinci dönem kampımızdaki tüm hazırlık maçlarını yayınlayacaklarını bizlere bildirdiler. Beşiktaş kulübünün menfaatleri dpğrultusunda bizlerde yayınlamadıkları maçların anlaşma gereği bedelini talep ettik, onlarda ödemeyi kabul ettiler. Taraftarlarımız biraz sabırlı olsunlar ikinci dönem hazırlık maçlarımız naklen yayınlanacak'' dedi. |
ilk dönem ne oluyo 2. dönem ne :SS |
Alıntı:
boyle olmamalıydı maclar yayınlanmalıydı hıc yoktan bochum macıyla son hazırlık macını vermelılerdı |
Alıntı:
oynayacağız. |
arkadaslar futbol smart diye bi kanal cikti dsmata ait ALMANYA DA RTL KANALINDA CANLI VERECEK türkiyedekiler yani seyretmesi biraz zor gibi |
Alıntı:
saol |
Türkiye`de Saat: 22:18 . |