![]() |
Beşiktaş'ı Fatih Terim kurtarırdı! Önceki gece özel bir mekanda Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın, 'sağ kolu' ile karşılaştım. Daha önce de kendisine dayanarak, "Fatih Terim şampiyona sonrası görevi bırakıyor, yerine ilk aday Ertuğrul Sağlam" diye haber yapmıştık. Ve söylediği çıktı, Fatih Terim bırakacağını açıkladı. Elbette konu oradan başladı. Bu kez, işi daha ileri götürüp bilgi verdi. Özeti şu; Terim kesin ayrılacak. Yerine Ertuğrul Sağlam-Hakan Şükür ikilisi gelecek. Bütün çalışmalar bu yönde... Ve daha bir çok ayrıntı... Ama son dakikada Federasyon Başkanı Hasan Doğan, 2012'ye kadar Terim'le devam edeceklerini açıkladı. Konumuz Beşiktaş olduğu için, biz oraya dönelim. Geçen yaz bu zamanlar, Ertuğrul Sağlam'a karşı inanılmaz bir tepki koymuştuk. Çünkü Beşiktaş büyük hedefleri olan bir takım. Şampiyonluk dışındaki her türlü sonuç başarısızlık kabul ediliyor. Bu nedenle tecrübe, bu ağır yükü kaldırabilecek birikim, nokta yerlere akılcı transferler yapabilme kapasitesi... Bu ve benzeri olayların hiç biri yoktu Sağlam da... Ve beklediğimiz, tahmin ettiğimiz gibi bitirdi Beşiktaş sezonu. Sağlam'ın yerine bu kriterlere sahip bir hoca olsaydı, 15 puanını 'çalan' hakemlere rağmen şampiyon olurdu Kartal. Bu sezona 'sağlam' başlamak için bunlardan ders almak lazım. Bugün baktığımızda Sağlam, yabancı transferlerde saf dışı bırakıldı. Kendisi ve yardımcısı Mutlu Topçu'nun gidip izleyip beğendikleri değil, Menacer Sinan Engin'in istedikleri alındı. Sadece Ekrem, Tuna ve imza atması an meselesi olan Uğur İnceman, Sağlam'ınkiler... Onların da katkısı ne olur, tartışılır. Yapılan transferlerde yıldız isim yok. 'Görev adamları' deniyor. Bekleyip görmek lazım. Anlaşılan bütün fatura savunmaya kesilmiş. Bu yüzden toptan değiştirildi. Ama Kartal'ın asıl sorunu orta sahada. Delgado sadece toplu oyunda öne çıktığı için, topun da sürekli Beşiktaş'ta kalması lazım. Koşmayan, mücadele etmeyen, rakibi karşılamada sıkıntı çektiğinden; göbekten seken her top arkada pozisyon oluyordu. Henüz transfer bitmedi. Umarız bu büyük yanlış, uzun atlamaya dönüşmeden, bu alana star biri alınır. Bundan da önemlisi kim alınırsa alınsın, Beşiktaş'ın eksikliği kenar yönetimdir. İşte bu yüzden Terim'in ayrılması Kartal'ın kurtuluşu olurdu! Ama olmadı. orhan yıldırım |
katılmıyorum sağlam ile bu sene şampiyon olacağız |
hadi senin deyiminle beşiktaş'ı terim kurtarabilirdi de senin civcivleşmiş beynini kim kurtaracak... |
kesinLiklE kaTIMioRM.....BENce dE Bu sENE saMpiYOnuZzzz.... |
ben ertugrul sağlamı ; bir teknik direktör olarak zaten yeterince güçlü bulmuyorum şu da bir gerçek bu ülkede hakemler bile fatih terimden çekiniyorlar. Haa adamın kişiligi vs tartışılır ama bu adam bu işin hakkını veriyor mu ? bence bu adam işinin erbabı .. keşke gelse .. |
Yersiz bir açıklama olmuş.. |
dogru soylemıs adam...saglam ile şampiyon bekle oluruz |
Teknik heyeti elestirmek icin dogru zaman degil sezon ilerledikce yapilan transferlerin ne kadar dogru olup olmadigi gorulecek o zaman bu sekilde elestiriler yapabiliriz |
açıkcası o kadar karamsar değilim ben Ertuğrul Sağlamla ilgili... Sadece herşeyin bir an önce olmasını istediğimiz ve gerekli sabrı göstermediğimiz için buralara geldik... Baktığımızda başarılı diye adlandırdığımız bir çok teknik direktöre gösterilen sabrı ne yazık ki bizler gösteremiyoruz... Ve şuna inanıyorum ki Beşiktaşımızın en büyük sorunu Yönetimidir... Yönetimde ki zaafiyetin neticelerini en fazla hisseden de sporcularımızdır... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
burdan şu sonuç çıkıyor demekki adamına göre muamele yapılıyor herkes adaletli olsa hiç bir sorun kalmaz fatih terimin hakemler üzerinde bir etkisi varsa demekki bu ülkede futbol bitmiş |
geÇén yıl yapılan haksızlar ortada sen hala takım hakkında konuş ... |
Haklısın kesinlikle kardeş Terim gitseydi ertugrul giderdi .. OyunculRgercekten tam gorev adamları ama buna ragmen başarılı bi sezon gecireceğimize kesinlikle inanmıyorum bu gorev adamlarını oynatabilen biri gerekli oalcaktır ertugrul hoca bu konuda cok zayıf başarının gelmesini bekleyen kişiler çok agır yanılacaklardır bundan eminim |
Kim ne derse desin bu sene sampiyon besiktas olacak muthis futbolcularimiz var zamanida geldi herseye ragmen ipi gogusleyecegiz en az 3-4 sene de boyle gidecek |
sad3c3 saglam konusunda katılmıyorum orta saha hakkında söyl3dikl3ri cookk doğru |
ya ne terimi bi git |
besiktas alt yapisina onem veren ertugrul hocamiz besiktasin kurtulusu olacaktir ve taktik bilmiyor diyenlerede hadi ordan diyorum sadece |
Alıntı:
|
ben beşiktaşın fatih terimi sevdiğini hiç sanmıyorum takım çöker mazallahhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gif |
Ne Alakası var adamdamı hırsızlık yapsaydı 15 puanı çalınan adam daha ne yapabilir herşeyi hocaya yüklüyorlar |
Alıntı:
|
fatih terimle şampiyonluk görmektense ertuğrul sağlamla küme düşerim daha iyi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
beşiktaşı ancak küfür ederek gönderdiğimiz serdar bilgili gibi bir başkan hüsnü güreli gibi mali konulardan anlayan birinin yönetimlerindeki insanlar ve lucescu kurtarır sinan engin de fos onların zamanında babacan lucescu vardı bütün sorunlu adamlardan faydalanmayı biliyordu nasıl oynatacağını sergenle sinan engini antremandan nasıl kovduğunu herkes biliyor şimdikiler disiplin kuracağız diye tşörtü nasıl giydin niçin terlik giydin v.s şeyler futbolcular birbirlerine tavır almış haberleri yok. |
Kurtarırsa Luce kurtarır. |
Türkiye`de Saat: 19:11 . |