![]() |
Bobo: Beşiktaş'ı çok seviyorum Beşiktaş'ın iyi bir müşteri bulamadığı için satamadığı Bobo dün önemli açıklamalar yaptı. Lig TV'ye konuşan Brezilyalı futbolcu, "Şu anda benim tek düşüncem Beşiktaş ile devam etmek ama herhalde kulübe gelen bazı teklifler var. Bu konuda kararı kulüp verecek. Beşiktaş ile kontratım 2011'e kadar devam ediyor ve tek düşüncem bu kontratı tamamlamak. Benim burada kalmak istememin en büyük nedeni taraftardır" dedi. Türkiye'nin Euro 2008'deki performansını da değerlendiren Bobo, "Türkiye'yi yürekten destekledim. Bence futbolcular elinden gelenin en iyisini yaptılar. Hamit Altıntop çok iyiydi. Semih ve kaleciler de iyi performans gösterdi" diye konuştu. |
bizde seni seviyoruz bobo |
ben sevmiyorum şampiyonluğumuzu yedi 5 maç oynuyo 10 maş yok öyle adam istemem bi satılamadı gitti |
bizde seni bobo inşallah kalırsın |
inşallah gidersin bobo go home bobo |
nedenmiş ooo |
sevmiyorum ya zorlamı öyle bi oyuncuyu istemiyorum artı bukadar transfer dedikodusundan sonra bi faydasıda olmaz bobo out delgado forever |
Bobo inşallah gitmezsinn... |
bobo zaten hep kalmak istediğini söyledi |
Alıntı:
|
ilk yarıdaki Gbi OYnaRSAn CAn feDA saNA be BOBOO....... |
Alıntı:
|
ßoßo I loveee youuu :D:D |
Alıntı:
|
bobo kendine yakışanı yapmış gideceksede en kral takıma gitmeli sonuçta kaliteli bir futbolcu birazdaha güçlü olsa üstüne yok umarım çok başarılı olur ve çok iyi bir takımda görme fırsatımız olur tabiyki gelecek zaman için konuşuyorum satılırsa şayet. |
bobo bizde seni senden fazla seviyoruz bobo bu takımın evladı gibi beşiktaştan en son gidecekler arasındadır bobo |
Bizde seni çok seviyoruz.Senden çok şey bekliyoruz.... |
Türkiye`de Saat: 15:41 . |