![]() |
Alıntı:
|
ya adidas ya umbro, nike piyasa işi |
markası farketmez ama güzel bişeyler çıksın ortaya önceki seneki formalar hiç güzel değildi bana göre çok çok güzel formalar bekliyorum bu sene her sene kötü diyoz alıyoz bi forma ama nafile...bu sene çok güzel formalar istiyoruz.. |
Parayı veren düdüğü çalıyor arkadaşlar |
zevkle giyip gezemiyoruz..ya adidas ya puma gerisi traşşşşşşş |
ben bile halı sahada turnuva için adidastan aşağı yaptırmıyorum bunlar bedava olduğu halde 3-5 fazla malzeme için ucuz dandik marka ile anlaşıyorlar |
rengi siyah beyaz olsun marka onemli degil iyi ve guzel seyler cikartsinlar ortaya bu sene cok iyi formalar cikacagini dusunuyorum |
en iyisi adidas artı klasik formamız ilk forma olmalı ne bilim bir milan,barca,m.united,real,gibi klasik formamız olmalı bu asil renklere yakışır 30 yaşındayım ve kendimi bildim bileli m.united,milan,barca,real hep klasikdir formaları örneğin:milanın çubuklusu realin beyazı barcanın çubuklusu m.united'ın kırmızısı liverpool aynı kırmızı marka sponsor ne olursa olsun adamların bir klasiği kendilerine has bir üslubu varki bu bence çok önemli bie değer ve prestij ama tabiki yine boşa nefes tüketiyoruz bu yönetim bizim ruhumuzdan ve asaletimizden anlamaz |
Türkiye`de Saat: 14:01 . |