![]() |
Son avans Beşiktaş'ın yüksek maliyetli transferlerine "bekleyip görelim" diyebiliriz. Ama her yıl pahalı aldığını ucuza geri vermek gibi bir yanlışa düşen takımın, parasını çarçur ettiği gerçeğini yok sayamayız. Beşiktaş'ın geleceğini borçlandıran bir başkanla, harcanan yılları nasıl bir maliyettir derseniz... Onu da en iyi, o takıma gönül veren taraftar biliyor. Ve sanırım o taraftar, son avansını veriyor bu sezon! |
katılıyorum |
bence de....haKlısN...... |
bence son avanstan zıyade cıldırtmamak ıcın son sans |
katılıyorum yoksa yönetime başkana suıkast fln yapcaz yönetimden ındırmek ıcın |
ne avansı bunlara avans mavans yok.Koskoca Beşiktaş'ımızı bitirdiler.Allah davul etsin bunları.. |
bu sene ilk 6-7 hafta da beklenen besiktas sahada olmassa transferler yine fiyasko olursa iste o zaman o baskan bi daha bırak stada girmeyi stadın 100 metre yanından gecemez aynnı sey ertugrul icinde gecerli sakın yok benim istedigim transferler diildi demesin iki futbolcuya 10 milyon € civarında para verildi 10 milyon € senin istedigin her futbolcu alınırdı demekki bunları sen istemissin heee eger bunlar bile senin istedigin adamlar diilse ve bu transferler baskanla sinan enginin transferleri ise su an bile bıraksan en hayırlısı olur cunku besiktas takımının t.d dedigini yaptıramıycak basiretsizlige sahip olma luksu yoktur |
Çok doğru bir yorum |
demıroren, sınan engın, ertugrul, ıbrahım uzulmez, alı tandogan bu bu 5 ınden kurtulmadan besıktasa rahat yok maalesef... |
SON şans..!! |
Türkiye`de Saat: 09:59 . |