![]() |
ikisinide o terlikle evire çevire dövmek lazım çünkü bencede ikiside hatalı. Üzülmez deli de toroman çok mu akıllı. yediği kartlar ortada takımın en çok kart gören oyuncusu. ayrıca anlamağım şekilde sürekli 8-o a laf atılıyor. o maçta üzülmez tek başına sahada değildi 10 oyuncu daha vardı onlar ne iş yaptı? |
Alıntı:
hem senin kadro dısı bıraktıgın adam alelade bi adam diilki hem takımın kaptanı hmde zamanında fener elinden bi gece operasyonuyla transfer ettigin iyi bi oyuncu simi toromanı gonder bakalım gs mi alır fb mi zaten senin savunma sorunun var savunmadaki en onemli adamını gonderiosun ee o zaman yeni yaptıgın transferlerin ne anlamı kaldı yine basa dondun allah herkese akıl fikir versin tabi bizede sabır |
pisman olsan ne olur yeter ya brak takimi yonetimide birlikte gotur ibrahim rica ediyom senden |
o kadar iş yapmış bide pişkin pişkin pişman degilim diyor benim anlamadıgım beşiktaş gibi büyük bir kulüp bu üzülmezi nasıl oynatıyo anlamıyorum gelen bütün tekniktrektör ler bunu oynatıyo üzülmezin topla alakası yok bu futbolcu mu üzülmezin aldıgı nefes bile zarar |
ikiside acilen kovulmalı beşiktaş duruşu vede asaleti temize cıkarılmalı ,takımdaki disiplinde acilen sağlanmalıdır... |
kasımpaşa kabadayıları gibi konuşmuş . jubile sinin geldiğini düşünüyor olsa gerek . bu yönetim kararlarıda rezalet miş . ben olsam bende giymem sıcak havada ayakkabı. |
uyarmak sana düşmez sonuçta toramanda 2.kaptan neyin yapılacağını bilir..kurallara uymazsa hocamız zaten gereken uyarıyı yapardı..zaten i.üzülmez kaptanlık görevini yapamıyordu bu durumda olan i.toramana oldu ya...:( |
yeter artık ya sorunsuz bi takım istiyoruz...hergün yeni bişey çıkıyor.ikiside defolsun gitsin.beşiktaştaki rahatlığı zor bulurlar.her gün yeni bi skandal...biz artık başarı istiyoruz problem istemiyoruz..... |
Eğer Beşiktaş ımızın kaptanları böyle bişiy yapıyorsa en doğru karar çıkmış.Bence ikiside gönderilsin.Böyle bişyi nasıl yapabildiler hala aklım ermiyor ya. Kaptan takımdaki abidir takımın hzurunu kardeşliğini sağlayan kişidir yaa..:( |
Pişman olma beyinsiz herif zaten her sene saç baş yolduruyon gene oldu. walla lanet olsun utanıyorum bjkli olduma gsye fbye imreniyorum. adamlar avrupa şampiyonası şampiyonunun teknik direktörünü getirdi. gs ise liverpooldan adam alıyo kewelli alıp geliyo bütün avrupanın istediği ardayı satmıyolar. biz ise terlik kavgası ile adı sanı belli olmayan adamları alıyoruz. bobo biraz beğenilince hemen satalım diyoruz walla ne salak adamlar var bizde ya. walla utanmasam etrafımdakiler dönek demese gsli olcam. forum adminleride bu msj için hiç kızmasın bana |
Türkiye`de Saat: 18:03 . |