![]() |
yeni kaptan kim olacak, kim olmalı iki kaptanımız saçma bi olay yüzünden kavga ettiler ve takımdan kovuldular peki şimdi neler olacak yönetim yeni kaptan olarak kimi seçecek sizce kimi seçmeli kim olmalı kaptanımız ???? |
korkarım yönetim rüştüyü seçecektir. bence serdar özkan ve delgado olmalıdır |
normalde rü$tü olmalı ama bence idare edebilme kapasitesi çok daha ii olan biri olmalı...çünkü bu sene $ampiyonluk $art.....!!!!!!!!!!!!!!! |
Bence Rüştü.. |
Alıntı:
serdar da delgado da olmaz rustu olabilir ama bence toraman donecek tekrar |
tabikide Rüştü olmalı o hepsine abilik yapar ama umarım toraman en kısa zamanda doner |
baki olsaydi, baki derdim ama bencede rüstü olur deli ibolar dönmezlerse^_^ |
toraman inşallah döner ama dönsede kaptanlık vermezler artık diye düşünüyorum rüştüye gelince eziklerde kaptanlık yapan birisine beşiktaş kaptanlığı vermek ne kadar doğru olur bilmiyorum |
nobre olmalı bence |
Rüştü olmalı kesinlikle, bu görevi layıkıylan yapabilecek tek oyuncumuz bence...Yabancılardan da Delgado olabilir, hem sorumluluğu daha da artınca performansıda artabilir, tıpkı Alex gibi... |
rüştüye verilebilir haklı olarak ancak ben olsam delgodaya veririm.. |
delgadoyu bende o sebeple isterim zaten sorumluluk verince performansı artar diye düşünüyorum ama rüştü konusunda çok tereddütlüyüm |
Kadromuz da milli takımın kaptanı olabilen rüştü var bence o olmalı. |
bilerek yediler beee üzülmezi çünkü bi takım kaptanı yedek kalamaz ,sevilen bir şahıs del ibrahim ,oyüzden toromanla araları açıldı üzülmeze güle güle derler .Toramanı affederler kaptanda toraman olur.Bravo yönetim iyi ayrıntılara girmiş gibi gözüküyor. Sizde burada kim kaptan olsun topici ile oyalanın da durun. |
Alıntı:
|
ikiside asla affedilmeyecek sinan enginin röportajını izlemediniz mi?? |
Delgado, Rüştü, kalırsa Gökhan Zan, ne yazık ki olabilecek kişiler bu kadarla sınırlı :( |
benim için ilk alternatif m.sedeftir çünkü bu adam bunu yapabilir ama takımda şans bulmadığı için ismi geçmiyor bile |
Hemen işe başlamışız. Bence kaptan sizler olun, madem her şeyi bir anda silebiliyorsunuz. Buyrun kaptan siz olun da sorun yokmuş gibi davranalım... |
Alıntı:
|
kaptan adam gibi biri olsun hakkımızı savunsun takımı ateşlesi aval aval bakınmasın yeter kim olursa olsun |
Kim olursa olsun..Yeter ki saçma sapan sebeplerle Beşiktaş'ı ve kendini küçük düşürmeyip BEŞİKTAŞ'lılık ruhunu sahaya yansıtan,tribündeki taraftarın coşkusunu sahada arkadaşlarına hissettiren adam gibi bir adam olsun.. |
bobo delgado yada tandoğan olabilir... |
ibrahim bugüne kadar beşiktaşa gelen en başarılı insandır .kimler geldi kimler geçti herzaman formayı giydi hep haketti.deli ibrahim. duruştan bahsediyosunuzda Daltonu takıma tekrar gelip tiganayı göndermesi ile başladı bu duruş galiba sonra koca kulüp başkanının pafla çıkıcam deyip tekrar ilk 11 le sahaya sürmesidir şimdiki beşiktaş duruşu,sonra almanya kampından kovulan ertuğrulu takımın başına getirmektir beşikta duruşu kim bile bilir şu son duruş zamanı ibrahimi gönderip belki ilerleyen yıllarda manejerliğe getirirler ALİ GÜLTİKENİ koparttılar ya bu takımdan ertuğrul istemedi ya işte budur beşikta duruşu ,arkadaşlar çok uzak SAYIN SEBANIN DURUŞU İLE ŞİMDİKİ YÖNETİMİN KONUŞUPYTA DURAMADIĞI DURUŞ BUNA GÜLÜN SİZ. |
BEŞİKTAŞA KAPTAN BULAMIYORUZ RÜŞTÜ DEYİP KALIYORUZ..BU DURUM HERHALDE NEREDE EKSİK OLDUĞUMUZU AÇIKLIYOR VE HALA YOK TAKIMIN KAPTANI LİDERİ... |
b3nc3 rüştü olucak |
rustu ikinci kaptan zan |
rüştü olur büük ihtimalle takıma abilk yapar.. |
büyük bir ihtimale rüstü olucak ama bence serdar kurtulus olmali kisiligiyle herkesin örnek almasi gereken bir kisi hem saha ici hemde s aha disi tavirlariyla |
http://http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=12802 kaptan DELGADO 2. Kaptan NOBRE hayırlı Uğurlu Olsun... |
ya iki deli iboda dönsün ama dönerlerse onlara kaptanlık verilceğini sanmıyom ben kararsızım http://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon11.gif |
üzüldüm ya hemde çookkkk beşiktaş için kanlarının son damlasına kadar iyi niyetle mücadele eden kaptanlara iksi bir olmuş üzerimize dair kirli oyunlar oynanırken hakeme isyan eden kaptanlar :( ( harcanırsa ikisinede yazık olacak ve ben ilk maç bunun acısını çıkartıcam http://www.haberturk.com/2008/07/04/...an_uzulmez.jpg |
kaptan MaTiaS DeLgado |
Tecrübe dolayısıyla rüştü olmalı... |
rüstü kesinlikle olmamali , rüstünün kendine faydasi yok ne kaptanligi hem geldigi yer belli sonra eziklerin dilinden kurtulamayiz yok bizim futbolcu sizde kaptan faklan diye , hem rüstünün ilk 11 de bile isi yok milli takimda yaptiklari ortada sizde tuturmussunuz kaptan yapalim falan...bence delgado ve gökhan zan olabilir |
Türkiye`de Saat: 06:03 . |