![]() |
Yeni Sezon Forma Tanitimi Ne Zaman Arkadaslar ? Yeni Sezon Forma Tanitimi Ne Zaman Arkadaslar ? yani antremanda böyle forma giymisler bence birinci forma böyle http://www.fotomac.com.tr/2008/07/04...2ACFFE351b.jpgama digerlerinide merak ediyorum tanitimi ne zaman formalarin gs,fb,ts herkes tanitdi:dontknow: |
evet bende merak ediyom, nezaman tanitilacak yeni formalar? |
Yeni formalar geliyormu ki? Hem gelse ne olacak ki, yine Umbro yine hüsran. |
Alıntı:
|
nike fit daha iyi bence, ama bjknin daha umbrolan kontrakti vardir, dogru her sene yeni formayi merakla bekliyoruz, kotu olsa bile:P, gozun alisiyor zaten |
konuya girelim lütfen tanitimi bilen varmi ? yazsin lütfen |
nedir bu marka takıntısı anlamıyorum siz markayımı alıyotrsunuz yoksa beşiktaş formasınımı |
sonucda forma neyse tekrardan konuya girmemiz gerekiyor forma tanitimini bilen varmi ? ne zaman ciktimi |
ağustos başında tanıtılacak dediler bjk tv de |
bir tanesi çubuklu olacakmış biriside gri yanılmıyorsam |
tanitimi normalde bu ay yaparlardi, noldu tee agustosta |
evet bende gri duydumcok saol 01.08.08 olacak demekki saol saatinide ögrenen yazsin saol yarali_kartal |
Bu yönetimden ne bekliyorsunuz be kardeslerim, be Besiktaslilarim? Stad dediler, daha ortada hiç birsey yok. Transfer dediler, her zaman oldugu gibi kazik yediler. Ne bekliyorsunuz? Trabzon bile bizden daha iyi isler yapmaya basladi (!). Bu da yönetimimizin 'basarisidir'. Helal be, kim tutar sizi! |
saolasin saatinide ögrenen yazsin |
Tantılsa ne olcak Umbro yine içine edecek formalarım hem tasarımda hem pratikde.. |
bjk degisik bisey yapmali ki, beyenelim, umbro formalar hep basit |
bende ağustosta die duydum.... |
Alıntı:
o markalar formaları daha ıı yapıyo umbro gibi her sene aynı sekılde cıkarmıyo |
Çıkmaz ayın son cumartesi :D Yanii Formanın tanıtıLacaqı yoHk umuduMu kestiM yhNi :/ :/ |
Alıntı:
|
kirmizi forma yapsalar gine iyi olur |
bu umbro bazı yabancı takımlara ve hatta milli takımlara güzel formalar yapıo.Ama ne hikmetse türkiyede resmen 4.sınıf forma yapıolar.gs ye bi ara kazak gibi forma yapmışlardı.rezaletin son perdesi de bize patladı. walla bizim yönetim gitsin bi formacıya kendisi yaptırsın daha iyi.Halı saha turnuvalarında bazen umbroya taş çıkartan formalar görüyorum.Yazıktır yane şu harcanan paralara. |
umbro'yu nike aldı onun için nike olsa demek saçma. ayrıca nike'ta umbro gibi dandik forma tasarlıyo. en iyi formayı her zaman adidas tasarlar, bazende puma göze hoş gelen tasarımlar yapar. mesela marsilya'nın şu forması süper bence biraz süvetere benzesede şık ve orjinal http://photos.madeinsport.com/H08/OM...AH12_4_440.jpg |
neden çok erken yapmıyorlar bu işi bizde alsak yazın giysek |
bence söyle üzerinde büyük bir kartal resmi olan formalar yapsalar ne güzel olurdu...hep düz yada cubuklu biraz tasarim biraz model yapsalar hic fena olmaz |
celticin formasi gibi olmasi lazim bence |
kırmızı beyazda dikkat çeker ilk kurulduğumuz renkler hem |
bence puma'nın ürün yelpazesi umbro nun ürünlerinden daha fazla keşke puma ürünleri olsa çünkü ürün kalitesi çok yüksek |
elalem formaları yaptı satışına bile başladı para kazanıyorlar bizimkilerin paraya ihtiyacı yok ki demekki bu işi ağırdan alıyorlar |
Gri fikri bana hoş geldi,gsnin sarı+kırmızı =turuncu fikrini duyunca e biz de gri yapalım diye gülmüştüm ama değişik olabilir...Zaten değişik formalar hep ilgimi çekmiştir,mesela puma zamanındaki grimsi formayıda çok beğenip almıştım,çok güzel duruyo.:) |
besiktasin bi zamanlar mor formasi vardi, gene oyle bisey yapsalar :D burda gorebilirsiniz YouTube - Beşiktaş Avrupa Golleri |
yonetım ortaya koyana kadrr sezon bıter benceee:D |
dogru, ama kesinmi tanitim gunu 01-08-08 olduguna? |
yaa biran önce ciksada görsek formalari :D millet satmaya basladi bizimki daha cikmadi bile :P |
Yönetim DEF-OL.! |
ezik trabzon bile nike giyiyo.TÜPÇÜ SESİMİZİ DUY BARİ ! bari bunu yap tpçü.. |
Ya cikinca begeniyormusunuz sanki,herkez bir seye mana buluyor,yok Umbro kotü yok Cola Tuka kötü duruyor ve daha neler.Yönetimin Umbro yu secme sebebi para,adamlar en cok parayi veriyorlar kulübe!! Evet biliyorum formalar Puma veya Adidas´a bakarak kalitesiz ama yapacak birsey yok. |
ben 2002-2003 sezonundaki çubuklu formayı hiç bir şeye değişmem anısıda çok büyük :D |
Gelse ne olur DÜNYANIN EN GÜZEL EN ASİL RENKLERİNİ BU KADAR KÖTÜ SADECE UMBRO TASARLAR gelmesede olur |
Beyaz Tisört giyerim de bu Umbro`nun sevksiz Formalarini almam! Besiktas`a Mor rengi de gitmez, renklerimiz siyah-beyaz! Kirmizi olabilir su eski Pumalar vardi onun gibi mesela ama digerlerini Besiktas ile birlestirmek imkansiz. Yönetim az gelir elde etse bile yinede Adidas, Puma ve Nike ücünden biri olmali diyorum. |
Türkiye`de Saat: 09:00 . |