![]() |
başkan terlik olayına el koymuşş http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0704214944.jpg Beşiktaş'ta yaşanan şok kavganın ardından başkan Yıldırım Demirören apar topar Avusturya'ya gitti. Takımın kampına normalde Cumartesi katılması beklenen ama bu kavga olayının ortaya çıkmasının ardından Cuma sabahı erken saatlerde Avusturya'ya uçan Yıldırım Demirören kampa giderek olaya el koydu. Futbolcular ve teknik heyetle konuşan Yıldırım Demirören'in futbolculara böyle olaylarla bir daha karşılaşmak istemediğini belittiği öğrenildi. Sinan Engin ve Ertuğrul Sağlam ile özel bir toplantı yapan Demirören akşam yapılan antrenmanı da saha kenarından izledi. |
Ne yapmış, terlikleri alıp çöpe mi atmış!..Hey Allahım yaa, iş işten geçmiş artık... |
Yemekhanede terlik mevzuu olmuş ama ben buna da pek inanmıyorum , basının saptırmasıdır ya neyse ... |
Başkabir olay vardır bence kesin... |
zaten aralari bozukmus........ |
İki futbolcuda af edilmeli bizim için önemli oyuncular para cezası verilirse yeterli bence |
Alıntı:
Katılıyorum. İkisi de yüreğiyle oynayan oyuncular. İkisinin de kalmasından yanayım... |
Bence bir terlik yüzünden kavga mı edilir?Onlar takışmaya yer arıyormuş.Şimdidende olması iyi oldu.Sezon ortasında böyle bir şeyin olması dahada kötü olucaktı. |
medyaya nası yansıdı anlayamıyorum bir bilgisi olan varmı ? |
Alıntı:
hll olsun basşkan baya bi iş başarmışş |
Türkiye`de Saat: 14:14 . |