![]() |
Rüştü kaptanlığı istemedi Beşiktaş’ın yeni kaptanları Arjantinli Matias Delgado ve Mert Nobre oldu. Siyah-Beyazlı takımın Avusturya kampında takım kaptanları İbrahim Toraman ile İbrahim Üzülmez’in kavga etmesi sonucu birlikte kadro dışı bırakılmalarının ardından boşalan kaptanlık görevine Delgado getirilirken, Mert Nobre de ikinci kaptan oldu. Daha önce Rüştü’nün kaptan olmasını kararlaştıran yönetim, tatil yapan milli kalecinin bu görevi kabul etmemesi nedeniyle görevi Delgado’ya verildi. BAŞKAN KAMPTA AVRUPA Futbol Şampiyonası Finalleri’nde forma giydikten sonra tatile çıkan ve henüz Beşiktaş’ın Avusturya kampına dahil olmayan Rüştü’yle menajer Sinan Engin telefon görüşmesi yaptı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın da Rüştü yönünde görüş bildirmesi üzerine Engin, Rüştü’ye kaptanlık için ısrar etti. Ancak milli file bekçisi görevi kabul etmedi. Öte yandan dün akşam yapılan idmanı Başkan Yıldırım Demirören de izledi. |
rüştü kabul etmemiş Rüştü kabul etmedi Beşiktaş'ta Rüştü, Sinan Engin'in kaptanlık teklifini geri çevirdi http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş'ın yeni kaptanları Arjantinli Matias Delgado ve Mert Nobre oldu. Siyah-Beyazlı takımın Avusturya kampında takım kaptanları İbrahim Toraman ile İbrahim Üzülmez'in kavga etmesi sonucu birlikte kadro dışı bırakılmalarının ardından boşalan kaptanlık görevine Delgado getirilirken, Mert Nobre de ikinci kaptan oldu. Daha önce Rüştü'nün kaptan olmasını kararlaştıran yönetim, tatil yapan milli kalecinin bu görevi kabul etmemesi nedeniyle görevi Delgado'ya verildi. |
Gelecek tepkilerden çekindiği için kabul etmemiştir, aklıma başka bir şey gelmiyor çünkü... |
Rüştü artık yavaş yavaş elini herşeyden çekiyor sanırım |
rüştünün yapması gereken buydu bence artık yavas yavas bırakması lazım kulagındada sorun war zaten |
Zaten fbde de kaptan olmak istemiyodu samandıradakı olylardan sonra,Zan kalacaksa neden kaptan yapmıyolar ki onu |
bencede yönetim ve rüştü aynı anda doğru işi yapmışlardır beşiktaşın ilk önce rüştüye kaptan olmasını istemeleri doğru çün kü ondan tercübeli biri yok takımda kaldı ki eski takımında ve miilli takıp kaptanlığı yapmış biri olarak rüştü kabul etmemesi de doğru bir haraket rüştü zaten sözünü geçirebilir takıma ama yaşı geldi ve kalıcı olmadığını biliyor yeni bir kaptan aramaktan sa hiç o görevi üstlen memek çok daha mantıklı tebrikler her ikinizede yönetim ve rüştü |
burada rüştüye yakışmaz kaptanlık rüştünün bu takımda olması bile sacmalık ya |
bundan önceki takımında da yaşadığı hadiselerin izlerini taşıyor hala bana kalırsa... |
rüştü kaptan olsaydı hiçbir maçı izlemezdim |
Türkiye`de Saat: 15:04 . |