![]() |
Uğur İnceman oynar |
bence yedegı yok bu takımda |
Siz ne derseniz deyin ama delgado nun yani forvet arkasi yedek olarak elimizde Burak vardi ben gercekten forvet arkasi olarak cok guveniyordum ama o gitti. Bence Cem Atan i alacaklar |
aydin |
Delgado tipi oyuncuların kendi takımlarında aynı kalitede yedekleri pek olmaz. olursa da o yedek problem çıkartır, veya maç eksiği olduğundan oynatıldığı zaman verimli olamaz. O yüzden en iyi alternatif teknik ve pasör başka bir ortasaha oyuncusuna güvenmektir. S. Özkan, R. Tello, Aydın Karabulut, Uğur İnceman hatta Cissenin Delgado olmadığı zamanlar bu yükü çekeceklerine inanıyorum. Kaldı ki bence Delgado bu sezon hücum gücünü tamamen üstlenmeyecek, biz yine kanatlardan atak yapan çift önliberolu (çift ortasahalı diyelim) sistemle oynayan bir takım olacağız. Böyle bir sistemde Holosko-Bobo-Delgadodan hangi ikisinin ilk 11 de başlayacağını ise zaman österecek. |
bence fahri oynaya bilir gecen sezon rizede orta sahanın her mevkisinde basarılı oynadı |
serdar ozkanda olabılır ugurda olabılır ama onun gıbı olmaları zor bence bu sene costuracak olan futbolcu aydın:D |
neden kimse fahri tatani dusunmuyor hic fena bir adam deil |
Serdar özkan_tello hatta holosko da oynayabilir |
Fahri bence. |
Türkiye`de Saat: 17:30 . |