![]() |
şimdi oturup kadro kurmak istemem ama geçen bjk tv'de avusturya'daki ilk hazırlık maçının tekrarını izlerken farkettim ki necip adında bir genç en geç 2 sezon içerisinde milli takımda oynayacak, iddialı konuşmayı sevmem ama henüz 16-17 yaşında bu kadar rahat top tutabilip çevresindeki abilerine elleriyle daha top gelmeden hareketlenmesi gereken yerleri gösterip oyun kurabilmesi onun çok iyi olacağının bir kanıtıdır bana göre, abuk sabuk transferlere gerek yok, bu tür gençlere özgüven aşılayıp formayı onlara bırakın yeter, zaten ertuğrul sağlam da 2. yarıya genelde aslardan oluşan kadroda onu da deneyerek mesajını vermiştir sanırım... |
Rüştü ali t. zapo gökhan(emre özkan) ? s.özkan cisse (sivok) tello delgado holosko bobo sola kimseyi bulamadım aklıma gelmedi ama oraya tello tellonun yerinede u.inceman olabilir... |
-------------Rüstü---------------- Serdar----Zapo----Tuna/Zan---Tello ------------Sivok----Ugur---------- Holosko---------Delgado---Aydin/Serdar ----------------Bobo----------------- |
----------------rustu---------- s.kurtulus---tomas----zan----tello ------s.ozkan---cisse---sivok -------------delgado -------holosko nobre |
---------- Rustu ---------------- -------------------------------- Serdar - Gokhan - Toroman - Seric -----------Sivok-------------- U. Inceman -------- Tello --------- Delgado ------- Holosko ---- Bobo gokhan in yerine zapo ama 6 yabanci kisitlamasaina gore boyle bi kador geldi ancak aklima |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:46 . |