![]() |
Sürprizler çok olur Kampa fırtına gibi giren, Red Bull maçında golünü de atan Mehmet Sedef, "Bu sezon adımı daha fazla duyacaksınız" diye iddialı konuştu. Solbek ve sol kanat dahil her yerde oynayabileceğini söyleyen genç oyuncu kampta sürpriz isimlerin ön plana çıkacağını ifade etti. İki kaptanın kadro dışı bırakılmasının çalışmalarını etkilemeyeceğini belirten http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DMehmet şöyle konuştu: Olayın doğru ya da yanlış olmasına yönetim karar verir. Umarım arkadaşlarımız aramıza katılır. Buradaki tek düşüncemiz Beşiktaş'a faydalı olmak. Havamızı bozamazlar." |
Hadi bakalim iyi oynada sasirt bizi |
adını fazla duymaktan ziyade iyi duymayı tercih ediyoruz.. umarım başarın devam eder ! |
hadi mehmettt göster kendini süpriz bekliyorz |
hadi bakalım... yaşıcaz görcez:) |
hadi hayrlısı..:) |
Mehmet'in özgüvenini arttırmasına yardımcı olmak gerek.Bir daha bu fırsatları kolayca bulamayabilir.Yazık olur gider.Şansını iyi kullansa seviniriz."Siz beni büyüyünce görün" havasından çıksın biran önce... |
ayırlısı hayırlısı |
senden hiç bişey olmaz mehmet. |
valla ben riza sen ergunu ve ozellikle necip uysali cok begendim necip bence iyi islenirse ulkedeki en iyi 10 numara olmaya aday gibi gorunuyor |
Türkiye`de Saat: 00:53 . |