![]() |
G.zan Defteri Kapanmıştır Beşiktaşımız genc oyuncusu g.zan beşiktaşla sözleşmesi bitigi andan beri anlaşmaya sıcak bakmayan topcumuz ertugrul saglam tarafından başkana verilen raporla sözleşmesini yenilenmemesini istedi ve başkan y.demirören g.zan defteri kapnmıştır diye bir acıklamada bulundu . Kaynak :Yok Haber Yalan Olabilir . Forzadan Alıntıdır . |
Bence anlaşırlar, Ertuğlul Sağlam'ın böyle bir şey yapacağını sanmıyorum, ya da Toraman'ı kesin olarak affedecekler o zaman...Yoksa takımda stoper kalmayacak...Türkiye'de yok zaten adam gibi... |
toraman kalsa iyi olur...zan a gerek yok son 2 sezondur adam gibi maç oynadığını görmedik... |
Alıntı:
|
en basindan beridir diyorum zan mac basina imza atarsa atsin atmiyorsa kapi orda adam piskolojikmen sakat ve sanki bu durumu kullaniyor gibi o yuzden buna mac basi imza attirmasi besiktasin ve gokhanin yararinadir ancak gecen gun kenan oner gokhan zanla anlastiklarini aciklamisti yanlis hatirlamiyorsam |
Zan kalırsa artık sakatlıklarıyla ve kaprisleriyle bu sene saç baş yoldurtur gibime geliyor. |
Alıntı:
katılıyorum. |
kapansın zaten artıkk yaaa..gidicekse gitsin kalıcaksa adam gibi atsın imzayı |
Zan kalırsa yine bizi deli eder 2 mac oynar 4 mac sakatlanır toraman kalmalı kim varki onun yerine alınacak adam o giderse stopersiz kalırız |
Türkiye`de Saat: 08:15 . |