![]() |
Cok Korkunc halde GELIYORUZ Merhaba Arkadaslar, Son Günlerde hepimiz biliyorus cok olaylar oldu kaptanlar, transferler ama ben bu sene en cok umutlandim sene 2003 den sonra tabi inanin bana BESIKTASIN en iyi kadro lu senesi diyebiliris bu seneye yabancilara bakinca Holosko,bobo,delgado,tello,cisse,sivok,zapo serici saymiom bence en kötü transferimis o ama gerisi cok cok kaliteli hepsi gecen seneden kalma ve 2 tane cok lazim olan yere transfer italya dan gelme sert oyuncu biri milanin kapsindan dönmüs öbürü de 30 yakin mac yapmis gecen sene italya liginde.Takimin bel kemigi kalmis kimse gitmemis kaptanlar haric birisi icin zaten ÜZÜLMEM bide teknik direktör hala takimin basinda system taslar oturmus sayilir bu hazirlik kampinda giderecek insallah ve ozaman kimse karsimisda duramas birlik ve beraberlik zamani arkadaslar en kötü günlerimizden birilierni yasiyos biliom yönetim falan ama onlarda artik anladi neyin ne oldunu ve deli dolu transferler yapmadilar basin nekadar korktunu görebiliyorsunus delgado satildi bobo kievde gibi asilsis haberler bu korku demek inanin hazirlik kampini iyi gecirelim basinmisa bisey daha gelmesin ozaman kimse duramas karsimisida. COK KÖTÜ GELIYORUZ ULAN |
İyi moral depolamışsın dostum inşallah herşey bahsettiğin gibi olur. |
ben o kadar umutlu değilim ama inşallah |
bencede çok fena geliyoruz ama tam tersi yönde.. |
çOK ağladık ama $ampiyonluğu hakettik..... |
Alıntı:
|
yeni transferler hüsranla sonuçlanırsa ya o zaman ne diyeceksiniz acaba delgado-holosko-tello bunlar süper ama ruh lazım . oda şu an yok bence . kavga herşeyin göstergesi . bu 2 kaptan geçen sene ilk 11 de oynamadı mı ? beşiktaşa zarar veren maçlar çıkartmadılar mı. |
konu başlığını okuyunca korktum :) ama özünde haklısın iyi transferler ve sağlam bi kadro var... umarım busezon yüzümüz gülecek E ARTIK HAK ETTİK! |
numi7 bende aynı senin gibi düşünüyorum bu sene ligin tozunu atacağız ama seriç transferinde sana katılmıyorum o adam en iyi transferlerimizden birisi olacak. |
inşallah dediğin gibi çıkar ama rakipler de iyi transferler yaptı ve yapmaya da devam ediyorlar |
İnşş dedigin gibi olur... Bu sene şmp biz olucaz 2. ise trabzon onalrda cok saglam takım kurdular... |
ınsallah ama ben yıne gecen senekı gıbı olacak dıyorum transferler sureklı defansa bız gecen sene hucumda da sorun yasadık hucum dıyınce ılla forvet olsun demıyorum ama forvet arkası hareketlı bır oyuncu alsak baska olurdu:D |
Alıntı:
|
kıedık zincirleri açılın yoldan BİZ GE Lİ YO RUZ |
Hala orta sahada oyunu iki yönlü oynayan,mücadeleci, sürekliliği olan LİDER ÖZELLİKLİ bir oyuncuya ihtiyacımız var.Böyle birisini alamazsak herşeye rağmen Beşiktaş'ımızın sıkıntıları bitmeyebilir. |
Alıntı:
|
İnşallah iyi geçer bu sene.... |
Alıntı:
gittiklerine göre rahatlamis olman gerek.toramanin gitmesine üzüldüm ama üzülmez icin degil artik baki de yok anti ler gitmis oldu takimda hepsi birbirinden kaliteli ruh da gelince kimse duramas karsimisida saygilarimla |
o kadar da korkunç değiliz be dostum:) |
Ben umutsuz bakan arkadaslara katılmıyorum seric in kotu oldugunada katılmıyorum ilk hazırlık macımızı izleyen varmı? Gencler cok hırslı Delgado dahil super pres yapıyolar bastırıyolar.Muthis top cevirdilerki daha holosko bobo tello gibi isimler yoktu cisse de superdi necip girdikten sonra iyiydi tuna uzumcu iyi oynadı hepside superdi seric girdikten sonra iyi oynadı inş boyle devam ederse iyi gireriz sezona |
umarım herşey istediğimiz gibi olur... |
Türkiye`de Saat: 14:18 . |