![]() |
Benim gibisini çok ararlar Çok üstüne gelindiğini belirten Beşiktaş menajeri Sinan Engin, “Ben olmasam bu takım dördüncü ya da beşinci olur. Herkes benim değerimi sezon sonunda anlayacak” dedi. Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, “Ben olmasam bu takım sezonu dördüncü ya da beşinci bitirir” dedi. Dünkü idman öncesi basın mensupları ile sohbet eden Engin çok üstüne gelindiğini belirterek, “Beşiktaş için geceli gündüzlü çalışıyorum. Ancak yine de buna rağmen kıymetim bilinmiyor. Ben olmasam bu takım ligi dördüncü, beşinci bitirir. Herkes benim değerimi sezon sonunda mayıs ayında anlayacak' diye konuştu. Engin, Zapotocny ve Sivok'un nokta transferler olduğunu ve geçen sezon SOS veren defansı toparlayacağını ve siyah-beyazlı takıma uzun süre hizmet vereceklerini söyledi. Engin, Gökhan Zan ile ilgili olarak da, “Gökhan'ın önümüzdeki hafta gelip, takıma katılacağını umuyoruz. Gökhan gelir defansımızda ki dertler biter' şeklinde konuştu. 08.07.2008 |
bulunmaz hint kumaşı sanki...sanki sinan engin yoktu geçen sezon...allahım sabırrrr |
sinan engin çok iyi menejer ben bu adam güveniyorum. |
fatih terimin menejer versiyonu bu sinan engin.Hiç bi katkısı yok.Katkısından çok zararı var.Bi gitse ertuğrul hoca da rahat eder takım da. |
sen gelmeden once en cok senin gelmeni istiyenlerdenim ama beni hayal kirikligina ugrattin sende baskan gibi bos konusuyon lutfen brak bjk mizi ister dorduncu ister besinci olalim sen yeterki git.. |
sen olmasan şam. duk be dengesiiiiiiiiiz:S |
Sivok ve Zapo iyi transferler bencede, Sinan Engin nokta transferler yaptı bu sefer...Paraya da kıydılar sonuçta, Gordon'a 2 verirken bunlara 5 verdiler... |
bende bu adamı seviyorum futbolu pich liğini biliyor bizdede bu biraz eksik ondan gecen sezon hakkımız ham ettiler:D |
sen bu takımı şampiyon yap aldığın futbolcularla o zmn değerini anlarıss |
Bu ne ya Beşiktaş senden ibaret sanki ne demeye çalışıyor bu adam böyle. |
Türkiye`de Saat: 19:56 . |