![]() |
Alıntı:
|
sayılan bu kadroda 6 yabancı var ve bana göre yerleri delgado'yla birlikte garanti olan 2 yabancımız holosko ve tello bu kadroda yoklar, yabancı sınırlamasının olduğu bu durumda zapotocny-sivok ikilisinden biri kesinlikle yedek oturacak, diğer yedeği ise kestirmek güç, şöyle 7+1 kuralı olsa hakikaten çok iyi bir yerleşim sağlayabilirdik... gerçi şimdi deivid sakatlandı yeni bir uygulama görebiliriz:D |
bence sallamışlar. tello da yok burda. benim tahminm hoca seric i kesicek yerine telloyu koyucak. aydın solda idare eder. holosko bu taımın bence en iyi abancısı. ama yeri garanti değilse yuhhh derim. |
forvet sacma abi nobre´nin yerine kesinlikle HOLOSKO. ve sol kanat tabiki tello ve sag kanat s. Özkan . iste m. topuzu satin alsaydik süper kadromuz oluyordu. sag kanatda s. özkanin yerine o oynardi. |
Alıntı:
|
bence nobre hep yedek bekler oyunun gidisatina gore sonradan oyuna girer holosko banko ilk onbirde hep oynar,bobonunda durumu belirsizligini koruyor .. |
Alıntı:
|
Holosko bu takımda kesinlikle oynamalıdır... |
bence ertuğrul hoca şöyle bir diziliş deneyebilir HAKAN SERDAR K.-------ZAPO------TORAMAN(ZAN,TUNA)----SERİC -----------------CİSSE------------SİVOK------------------ -------------------------DELGADO------------------------- --HOLOSKO(SERDAR Ö.,EKREM)-----------BOBO(AYDIN,TELLO) ---------------------NOBRE(BATU-CAN-BOBO)--------------- |
Benim suanki dizilisim böyle olur: Rüstü Serdar Kurtulus - Zapotocny - Gökhan Zan - Tello Serdar Özkan - Sivok - Delgado - Aydin Karabulut Bobo - Holosko Lucescu'nun sistemine geçecek olursak: Rüstü Kurtulus - Zapotocny - Tello Serdar Özkan - Sivok - Delgado - Ugur Inceman - Aydin Karabulut Bobo - Holosko |
Türkiye`de Saat: 19:34 . |