![]() |
çok bile satılmış son 13 senede 2 şampiyonluk yaşayan BEŞİKTAŞIMIZ futbol anlamında öne çıkamayınca her zaman bir adım öne BEŞİKTAŞ seyircisi çıktı ortalama sabit 15 bin kişiye sürekli oynadı,şimdi bu basiretsiz yönetim ve İKİ KOCA KAFA TÜPÇÜ VE SİNAN ENGİN kalkar BEŞİKTAŞ seyircisine sitem ederler destek vermiyorlar diye.Bu ilgisizlik bir birikimin sonucu olmuştur anlayabilene!!!!!!!! |
Ya besiktasimizla ilgili sevindirici bir gelismeyi en son ne zaman okuduk hatirlayan var mi??? Abi yeminle soguttular artik umursamaz duruma geldim ya |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
vallahi ben bu sayıdan memnunum çünkü Beşiktaşımızda bir şeylerin kökten değişmesi şart ben açıkçası ligin ilk haftalarını merak ediyorum çünkü fenere inönüde yenildiğimizden sonraki bir maç seyircisiz bir maç adanada oynadık ve tepkilere tanık olamadık sonra manisa ile oynadığımız maçta gol atıyoruz gooooolll sesi yerine demirören istifa sesleri çıkıyordu bakalım ilk haftalarda nasıl manzaralarla karşılaşıcaz |
arkadasin dedikleri cok dogru kisin gunu karda sogukta kurtlar uuuuuuuuularken maca mi gidilir net bir aciklama yapsinlar izinler seneye kesin olacak bu sene inonudeyiz diye ayrica su anitlar kurulun yaptigida hichos degil dogrusu millet kacak yer satin alip caddeye kadar cikarak stad yaparken bize hakkimizi vermiyorlar |
Daha maçların oynanacağı yer kesinleşmeden affedersiniz hangi enayi kombine alır.Kapalıdan kombine alıp olimpiyatta dürbünle maç seyretme ihtimali varken şahsen ben almam.Bu yönetimin yaptığı kendi ayağına sıkmaktan başka birşey değil... __________________ Ya kartal olup uçacaksin Yakalamak için güneşi, Ya da tavşan gibi yaşayacaksın Olmak için bir kartal yemi. Ey Türk! Senin yerin yükseklerdedir. KARDESIM BIRAZ DAHA KELIMELERINDE SECICI OLURMUSUN BEN KOMBINE ALDIM ENAYIMIYIM YANI BIZ RENKLERE ASIGIZ |
hayret ya o 1600 kişiye. acaba bu 1600 1+1 den yararlananlar mı??? şu an başkan dahil yönetimdeki kişiler bile hangi stadda oynayacağımızı bilmezken o 1600 kişinin kombineleri iyi akıl walla. |
Türkiye`de Saat: 11:32 . |