![]() |
Bochum maçı bugün BEŞİKTAŞ, Avusturya kampındaki üçüncü hazırlık maçını bugün Alman ekibi Bochum ile yapacak. Beşiktaş’ın eski futbolcusu Sinan Kaloğlu’nun yeni takımı olan Bochum ile yapılacak karşılaşma saat 19.30’da başlayacak. Öte yandan Siyah-Beyazlı takım dünü çift idman yaparak geçirdi. Sabah salonda çalışan futbolcular öğleden sonra saat 18.00’da ise toplu çalışma yapacak. Sabah salonda yapılan idman basına kapalı olurken, akşamki idmanda kapılar açıldı. |
Alman rtl veriyormuş maçı duyduğum kadarıyla |
Bizim maçları d smartın yeni açılan kanalı veriyormuş akşam bjk tv muhabiri söyledi bütün hazırlık maçlarınıda o kanal vericekmiş kanalın ismi aklımda değil ama öğrenirsem yeni konu açar yazarım..inşallah yeneriz akşama |
bu maç ölçü olailir |
Başarılar Kartallarım. |
baaşarılar kartalıımm.. |
başarılar.. |
inş. çok ii oynarız ve yenerizz |
bochum takimi bize ölcü olamaz cünkü almanya liginde alt derece bir takim , bakalim nasil oynayacagiz |
arkadaslar daha simdi baktim besiktas-bochum maci RTL de yayinlanmiyor , günlük yayin akisina baktim öyle birsey yok |
iyi bir oyun sergileriz umarım .. |
d smartın d spor veriyomuş arkadaşlar bjk tv öle dio bide karakartalımıza başarılar inş güzel oynatıp farklı bi skorla galip ayrılırız |
basarılar... |
ulann yenemezse farya iddaa yaptık arkiyle bu maç için inş yener:D:D:D |
alman rtl kanalını nasıl bulcaz yardım:D |
rtl vermiyo arkadaşlar yayın akşına baktım. |
hadi bakalım rahat bir galibiyet bekliyoruz |
ilk iki maça nazaran daha ciddi bir rakip inşallah güzel bir oyunla yeneriz başarılar tüm kartallara |
futbol smart verecekmis maci reklami vardi |
Basarılar...Yenmeleri lazım |
ihşllahj güzel oyunla yeneriz |
Walla naapsakta izlesek ya bjk tv tekrarını weriyodu bjk tv yide izleyemiyoruz netten napcamı şaşırdım :D |
Başarılar.. |
Insallah oyuncularda, Bochumu sizin gibi küçümsemiyordur.. Bakalim Sinan Kaloglu'da oynayacakmi.. |
Belki hayırsever bi vatandaş koyar sopcaste de izleriz :D |
sopcast bayadır türkiyeden yasaklı bağlanmıyo hiçbir kanala bashka yollar deniyorum sürekli ama.. |
Alıntı:
|
ba$arılar..... |
Ya şu linkide mms://eu1.secveseyret.com/bjkTV_HIGH ben öğrendim ertesi gün kapandı kusura bakmayın arkadaşlar bilsem öğrenmezdim :D:D |
Alıntı:
kullandığım dns : 4.2.2.1 / 4.2.2.2 |
KARTAL GOL GOL GOL BOBO GOL GOL GOL MATİ GOL GOL GOL NOBRE GOL GOL GOL TELLO GOL GOL GOL |
3-1 alırızz |
gol yemeyiz bence |
arkadaşlar digturkten nası izlerim bjk tv yi kaldırdılar izleyemiyorum çanak yönümü değişicek nası yaparım yada bjktv yi netten izlemenin yolu vrmı?? |
Alıntı:
|
emin deyilim de 1-0 yenik durumdayiz galiba :( |
Türkiye`de Saat: 19:17 . |