![]() |
Kartal'dan geri adım: TORAMAN İbrahim Toraman’ı 4.5 milyon euro ile satış listesine koyan Beşiktaş, Galatasaray’ın bu futbolcuya talip olması üzerine geri adım attı. Milli futbolcusunu ezeli rakibine kaptırmak istemeyen Siyah-Beyazlı kulüpte İbrahim Toraman’ın affedilmesi ve takıma geri dönmesi gündeme geldi. Aldığı karardan hemen dönüp de tutarsız bir görüntü sergilemek istemeyen Beşiktaş yönetimi, şimdi yurtdışından gelecek yüksek bir bonservis ücreti karşılığında Toraman’ı satma kararını muhafaza ediyor. Bu arada Beşiktaş Menajeri Sinan Engin de iki futbolcuyla ilgili beklenmedik bir çıkış yaptı. Daha önce bu konuda son derece sert açıklamalar yapan ve katı bir tutum sergileyen Engin, İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman’ın affedilmesini istedi. Beşiktaş’a yıllardır hizmet veren bu iki futbolcunun takımdan böyle ayrılmaması gerektiğini savunan Engin, “Ben affedilmelerini isterim ama bu sonuçta benim istememle olacak bir şey değil. Buradaki karar artık tamamen yönetime ait. Olay benden çıktı” diye konuştu. Özellikle İbrahim Üzülmez’i çok sevdiğini söyleyen Beşiktaş menajeri, “Onun yeri ayrı, 8 yıldır bu takımda” diye konuştu. Toraman’ı da sevdiğini sözlerine ekledi. Öte yandan Üzülmez ile Toraman, dün akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde PAF takımla çalıştı. |
Eğer af çıkacaksa ikisinede çıkar çıkmazsa ikinede çıkmaz BU TAKIMA AYRIMCILIK YAKIŞMAZ AYRIMCILIK YAPAN TAKIMDAN BAŞARIDA BEKLENEMEZ ELBET ÜZÜLMEZ KAPTAN YAŞLANDIĞI İÇİN PERFORMANSI DÜŞMÜŞ OLABİLİR AMA GEÇMİŞİMİZ UNUTMAYALIM LÜTFEN İKİSİDE BİZİM KANIMIZ CANIMIZ |
umarım satmak gibi bi hataya düşmezler |
üzülmeze jubile tklıf edilsşn toroman geri gelsin |
Toraman'ı bunun için göndermek istemeyeceklerdir, Üzülmez'i de Toraman'ı affettikleri için affedeceklerdir mecburen...Aynı kadroylan yola devam yani... |
Alıntı:
İnşallah! |
ikiside donsun bu konu uzatılmasın bu kadar artık yaw... |
bence dönmesini istiyorlar ama tükürdüklerini yalamamak için böyle yapıyorlar işte bahsettiğimiz yönetim yanlışlarından birisi |
ikiside takıma dönsün ve deliye jubile yapılsın toromanda takımdaki güzel oyununa devam etsin. |
Alıntı:
evet eğer sırf tükürdüklerini yalamamak için geri almazlarsa olayı kişiselleştirmiş olurlar ve bu da hiçbir lidere yakışmaz.! |
ikisinide göndermeyin. |
söylye yola gelsinler göndermekte neymiş yahu alala:D |
buna çok sevindim ikisininde gitmesini istemiyorum |
çok isabetli bi karar olur inşş doğrudurr toraman geri dönsünnnnnn!!!üzülmezde dönsün zaten bi senesi kaldı |
affedileceklerini zannetmıyorum. istemiyorumda. son yıllardaki o berbat defans anlayışının iki futbolcusundan kurtulmak çok iyi olur. g.zan da anca iyi bir yedek olur. |
Keske affetseler affedilecek adam eziklere kaptırmamamız gerekir |
üzülmezin Futbolunu pek sevmem ama 8 sene bu takıma hızmet etmıs ikiside affedilsin bence halada ibo iyi bir sol bek yedegi seric sakatlanırsa veya Tello baygı ıhtıyacıız olur |
Üzülmezin gitmesi Toraman'ın kalmasından yanayım ama birinden birine ayrıcalık tanımak Beşiktaşlılığa yakışmaz diye düşünüyorum |
Alıntı:
|
Toraman döner inşallah. |
ya toramanıı kımseye vermesınler yaa affetsınler artıık yaaaa:S |
bence artık tükürdüklerini yalamanın vakti geldi .TORAMAN VE ÜZÜLMEZ GERİ GELMELİ. ONLARI GÖZDEN ÇIKARAMAYIZ |
Rüştü İ. Toraman - Sivok - Zapotocny - Tello Uğur - S. Kurtuluş Holosko - Delgado - Aydın Bobo 2. XI: Hakan (Korcan) A. Tandoğan - Gökhan - Tuna - Seric S. Özkan - Cisse - M. Sedef - Ekrem Nobre - Batuhan (Can) |
TORAMANIM BENİM ADAM SAĞLIĞINI DÜŞÜNCEM DİE NE YAZIKKİ KADRO DIŞI KALDI VE NE YAZIKKİ SATILABİLİR OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF!!!!!!!!!!1 |
kalsın abici neden cimbom faydalansınki |
Alıntı:
eed öle olsun..... |
Alıntı:
|
Toraman dursun,Sinan gitsin.SAĞLAM dursun! SAĞLAM kalsın! |
Bunun adına affetmek değil kıvırmak derler , zaten bu yönetime kadro dışı kararını hiç yakıştıramamıştım.Bu gibi kararları gese yönetimi alır ancak.Bir karar alırken iyice düşüneceksin ve verilen kararın arkasında delikanlı gibi duracaksın.En kötü karar kararsızlıktır.Herşeyde olduğu gibi bunuda yüzünüze gözünüze bulaştırdınız... |
bir yıl boyunca böyle defans olmaz diye bağırıp küfür edenler şimdi toramancı oldular.bu nasıl çelişki.amaç ertuğrul hoca ve yönetime vurmak..nasıl olursa olsun bir yol buluyorlar.barıştırmak isteyen menajerin yanında ikinci kez yumruk yumruğa giren adamlarla bjk.nın işi olmaz.takım içi hizi,pçilik ve hasetliğe taviz olamaz.olsa da o takım büyük takım olamaz... |
bir yıl boyunca böyle defans olmaz diye bağırıp küfür edenler şimdi toramancı oldular.bu nasıl çelişki.amaç ertuğrul hoca ve yönetime vurmak..nasıl olursa olsun bir yol buluyorlar.barıştırmak isteyen menajerin yanında ikinci kez yumruk yumruğa giren adamlarla bjk.nın işi olmaz.takım içi hizi,pçilik ve hasetliğe taviz olamaz.olsa da o takım büyük takım olamaz... |
üzülmezi hiç sevmememe rağmen sadece toramanın affedilmesi yanlış olur, bu aptal yönetimin sayesinde bu futbolcular gönderilese de gönderilmese de Beşiktaş'ım kaybedecek yani 2 ucu b.klu değnek |
İkisinede çıkar umarım |
Türkiye`de Saat: 08:00 . |