![]() |
sizce ilk 11 imiz nasıl olmalı ? RÜŞTÜ Serdar K. Zapatocny Sivok Seriç Serdar Ö. Cisse Tello Delgado BOBO Nobre değişik fikirleriniz var mı ? |
Bu ilk 11 zaten kafadan yanlis, 7 tane yabanciyla oynuyorsun! Ayrica Holosko - Bobo veyahut Holosko - Nobre ikilisiyle oynasan daha iyi edersin.. |
guzel onbir ama oyuncu deyisiklikleri zor ekrem dag holosko aydin gibi hangisini ilk onbirde hangisi yedek tutacak bakalim ertugrul hoca , isi cok zor |
holos mutlaka olmalı |
holosko suz bi takım düşünülemez.. doğru diyorsun .. ama orda 7 yabancı var .. nobre türk |
rüştü zapatocny.........sivok...........seriç serdar k..............cisse holosko........delgado.........tello bobo...............nobre |
.................rüştü..................... kurtuluş...zapo...toraman.....tello ..........sivok.........cisse............ özkan...............................aydın ...............delgado................... ..........nobre........holosko......... |
zarko sende de 8 yanancı var kardeş. |
RÜŞTÜ Serdar K. zan Sivok Seriç holosko fahri cisse delgadoTello Nobre Dışarda böyle oynatırım iç sahada cisse yi keser boboyu oynatırım |
rüştü s.kurtuluş--toraman-sivok-tello serdar ozkan--cisse--delgado--aydın holosko bobo |
hakan arikan serdar k. zapo. sivok seric s.ozkan fahri delgado tello bobo holosko |
Rüştü İ. Toraman - Sivok - Zapotocny - Tello Uğur - S. Kurtuluş Holosko - Delgado - Aydın Bobo Yedekler: Hakan, Seric, Gökhan, Cisse, Ekrem, S. Özkan, Nobre. |
.............Hakan Arıkan....... S.Kurtuluş..İ.Toraman..Zapo..Seriç .................Sivok................... Serdar Özkan.....................Tello ...............Delgado.............. Holosko....................Nobre sistem "4-1-2-1-2" ben olsam 6 yabancı sınırı varken böyle yapardım...oyuncu değiştirirsemde tello yu sol beke çeker aydını sola alır.seriçle boboyu değiştirirdim:p...bu sınırlama ve bu yabancılarla kadro kurmak cidden çok zor olacak ve ara transferde birileri küsüp gidecek bence... |
..................rüştü...................... serdar k......zan.......toraman.......seric ........................cisse..................... ekrem ....................................tello .....................delgado................. ...........bobo.................holosko.... ertuğrul sağlamın işi çok zor yabancılarımız süper hangisini ilk 11 oynatcak görcez inş yedek kalanların moreli bozulmaz çünkü orada beklemek de çok önemli hepsi nasıl olsa KARAKARTAL hepsini çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooook seviyorum!!!! |
rüstü serdar zapo sivok tello/seric ugur/fahri Özkan Delgado Aydin/Ekrem Holosko Bobo |
bobo nobre oynamaz nobre holoskoyla oynar ilkyarı oynat bobo hlosko 2yarı nobreyı al hooskoyla oynat ;) |
Alıntı:
|
herkes kendi kafasina göre ilk onbir yapmis ben maclara göre ilk onbir yapma taraftariyim unutmamak gerekirki 3 kulvarda kosturacagiz... |
rüştü s.kurtuluş zan zapatoncy seriç e.dağ fahri delgado cisse tello holosko |
Alıntı:
sonra istikrar deriz iki maç üst üste aynı kadro ile çıkamıyoruz bu taktiği sağlam ligin ilk başlarında denemişti ama işler iyi gtmediği zaman istikrarsız denildi takımımıza bir sürü eleştiri bence bütün topçularımız altarnetifleriye birlikte çok iyi tutulmalı form bakımından her takıma aynı 11 çıkmalı istikrar çok önemli senin dediğin gibi olursa futbolcular lige ısınamaz ben böle düşünüyorum kadroyuda bi önceki mesajda verdim teşekkür ederim .... |
Rüstü Kurtulus - Zapotocny - Seric Özkan - Fahri - Sivok - Tello Delgado Holosko - Nobre Neden derseniz --> Fahri ve Sivok orta sahada çok ama çok is yapar. Toplari çok iyi kaptiklari için, orta sahaya onlara sürerdim. Gerekirse Cissé veyahut Ugur'u da koyarsin ve oyunun kontrolü her zaman sende olur. Kurtulus ve Seric kanat oyunculari oldugu için bindirmeler yaparlar, oradan problem çikmaz. Fahri ve Sivokun oraya koymamin bir nedeni daha var: ikisininde defansif özellikleri çok oldugu için, defansa çok yardim edebilirler, dolayisiyla daha az pozisyon veririz. Yani 5 tane defans oyuncusuyla oynuyoruz diyebilirim. Holosko kesinlikle oynamalidir, yaninda ya Bobo ya da Nobre olacaktir. Delgado zaten degisilmez bir oyuncu, ama unutmayin ki alternatifi yok. Aydin'a gelecek olursak: benim gözümde harika bir oyuncu. Bence onunda yeri var bu kadroda, ama o zaman Tello'yu defans'a çeker ve Aydini sol açikda oynatirsiniz: lakin Ertugrul hocanin böyle birsey yapacagini sanmiyorum, maalesef. |
Seric'le Serdar bindirme yaparsa Zapo ne yapacak yaf tek başına...Zapo-Sivok-Toraman üçlü savunmada oynayabilecek isimler, diğerleri hiç oynayamaz bence...Çok zor... |
Alıntı:
Takimin basinda suanda Lucescu olsaydi, böyle oynardi ve emin olun ki bu takim SAMPIYON olurdu. Maalesef ki maalesef hocamiz Ertugrul Saglam. Insanligina birsey demem, futbolculugunada birsey demem, ama gerçekten iyi bir hoca olmasi için daha çooook çalismasi gerek. Basimiza SISTEM'e göre oynatabilecek birilerinin olmasi gerekiyor, olmadigi süreç daha çok hüsran'a ugrariz. |
.....................RÜŞTÜ........................ . ..Serdar.K.....Zapo...Toraman....Seriç..... ..S.Özkan...Delgado.....cisse......Tello..... ..................Bobo......Holosko.............. |
3 lu defansta genelde 3 stopele oynanır yanı tabiri caızse 3 kazma ıle bındırme yapmazlar nadıren cıkarlar. 5 linin kanatları ıleri geri gider gelir bindirme yapar.Sistemını oyuncuna gore kurarsın Lucede bunu yaptı Ronaldo gibi liberon varsa oynarsın acak 3 lu defans,su an böyle oynaycak adamımız yok,Serdardan ve serıcten de stoper olmaz.... Luce 4 lu oynamayı dendı Zago-ronaldo yanyana cok yavas kaldılar o yuzden mecburen 3 lu defanslla oynadı |
benim ilk 11de sivok zapo ve seric yer bulmaz, bulsada olmaza olmaz OLMAZ. Rüstü Serdar Kurtulus OLMASZA; OLMAZ! Zapo ( Tuna ) Ibrahim TORAMAN ( G. Zan. ) Tello Cisse ( Sivok ) Serdar Özkan Aydin ( Ekrem ) Delgado OLMASZA; OLMAZ! Bobo OLMASZA; OLMAZ! Holosko OLMASZA; OLMAZ! |
............................rüştü................. .............. s.kurtuluş......gökhan..........zapotcny.....seriç ..... ekrem..................fahri..................tell o.... ............................delgado............... ............ holosko..................................bobo..... .......... bende bunu yapabildim cisse yi çok seviyom ama kimi oynatmıcaz oda var artık oda 45 dk oynar |
-----------------------------hakan--------------------- --serdar k.---------zapotocny-------zan----------tello-- ----------------------cisse----------sivok-------------- ----------------------------delgado-------------------- --------serdar ö.--------------------------holosko------ -----------------------------nobre--------------------- |
RÜŞTÜ SERDAR K. ZAPO SİVOK SERİÇ EKREM DAĞ DELGADO AYDIN HOLOSKO BOBO NOBRE |
Alıntı:
cisse yi atarım liberodan,sivok'u tek libero oynatırım o zaman:):):) |
rüştü(hakan) serdar kurtuluş(ali tandogan) sivok(tuna) zapatocky(gokhan zan) seric(mehmet sedef) serdar özkan(ekrem dag) delgado(ugur ınceman) cisse(fahri) tello(aydın) holosko(batuhan) bobo(nobre) 8 yabancı var 2 si oynamıcak bunlar cisse ve seric olabılır tello yu defansa cekıp aydını ılerıde oynatabılır |
Rüştü Serdar Kurtuluş-Sivok-Zapatocny-Tello Serdar Özkan-Delgado-Uğur-Aydın Holosko-Bobo |
Bu 11 güzelde bence nobre yerine holosko olsa daha iyi olur... |
Rüştü Serdar K. Sivok Zapotocny Seriç(Sezer Sezgin) Holosko((S.Özkan)) Cisse Aydın(Tello) Delgado Bobo Nobre((Holosko)) 1.kadro ()içinde olmayanlar 2.kadro (......) içinde olanlar + olmayanlar 3.kadro ((.....)) içinde olanlar + olmayanlar |
Türkiye`de Saat: 00:29 . |