![]() |
Son maç naklen Avusturya kampındaki son hazırlık maçında Rumen Steaua Bükreş ile kozlarını paylaşacak olan Beşiktaş'ın bu sınavı Kanal D'den naklen yayınlanacak. Almanya-Avusturya sınırındaki Bad Reichenhall kasabasında 15 Temmuz Salı akşamı oynanacak 19.30 başlayacak kaynak:fotomac |
o macta sifreli olur izliyemeyiz |
inş şifreli olmaz yaa.. |
Kesin şifreli.... |
Kanal D mi gerçekten mi |
kanal d'yse şifreli olmaz bence d-smart şifreli yapcaksa d-spor'A veya bjk tv'de gösterirdi. |
Güzel, bari bir maçi izleriz.. |
kanal d değil yav futbol smart verecek. |
şifreli olmaz inş.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3.maç maccabi haifa 15 temmuz stau bükreş 26 temmuz schalke 30 temmuz maccabi haifa |
Çok özür dileterek bir hatayı düzeltmek istiyorum. dün bjk medyasını eleştirirken cem dizdar yerine yeni yazısını okuduğum şemsi birbenin adını telaffuz ettim.,iç düşmanlar diye tabir ettiğim cem dizdar ve orhan yıldırımdır.bjk taraftarı bu rant çevrelerine fırsat vermeyecektir.şampiyon olurken sözde bjk medyası geçinen iç düşmanları da yeneceğiz |
bildiğim kadarı ile D-SMART verecek macı futbol smrt kanalında |
vayy be iii olur |
bende futbol smart die biliyodum ama kanal d de eğer şifresiz yayınlarlarsa müthiş olur inş şifreli olmaz!!!!!! |
dıgıtürkden bjk tv cıkartılar zaten bı maçı sıfrelı werdı dıye kanal d werırse d spordan werır bence |
Dsporu da netten seyredebilioduk umarım futbol smartıda izleyebilirz hale bak be hazrlık maçları bile şifreli içimiz dışmız para olmuş yazıklar olsun.. Ki artı digitürke o kadar para verip beşiktaşımızın kanalını seyredemiyoruz işe bak |
Sifreli olmz |
Alıntı:
En iyi Beşiktaş yazarı dendiğinde akla gelen ilk isim Cem Dizdar. Büyük Beşiktaşlı büyük üstad.. Bu maçı izleriz umarım :o |
kanal d de maç.) helesukur bi macımızı gosterıyolar |
Alıntı:
|
maç zaten futbol smart'da.. d-smart'la anlaşma gereği şifresiz maç yayınlanmıyor. |
ya ufffff ne güzel bu sefer izlicez diyoduk kanal-d versin |
Maç yayını kesinleşti Beşiktaşlı taraftarlar, maçlarının canlı yayınlanmamasına büyük tepki gösterince yönetim yayıncı kuruluşa baskı yaptı ve Bükreş maçının yayınlanmasına karar verildi. 15 Temmuz Salı akşamı 19.30'daki maç, Kanal D'den naklen yayınlanacak. Fotomaç |
Bjk tv de reklam yapılıyor futbol smart diye bir kanal varmış orada yayınlanacak diye aklım almıyor bunların işini |
ya arkadaşlar yayın hakkı doğan gurubunun kanal d de futbol smartta doğan gurubu kanalları yani kanal da de olmaz boşuna hevelenmeyin dsmartınız varsa izlersiniz. |
bjk tv basbas bagiriyor futbol smartta mac diye fotomac kanal d de diyor kanal d de boyle bir reklam gormedim bu arada besiktas dusmani yazarlardan birisi cem dizdar degil semsi birben denen serefsizin ta kendisidir |
Euro D gösteriyormu, avrupalilara göstermezler heralde :( |
maç futbol smartta arkadaşlar yayında sölediler |
aydın doğan şifre koymazsa izleriz... |
ayy insallah sifre'li deyildir allahim ltfn , |
iyi oldu ya izliyelim.. |
hayır arkadaşlar maç d-smart 7.kanaldan veriliyormuş haber şöyle: Beşiktaş'ın oynayacağı 4. hazırlık maçı yayını ile ilgili belirsizlik sona erdi. Kanal D yetkilileri ile yapmış olduğumuz görüşmelerden sonra bizlere bu maçın D smart 7. kanaldan Salı günü saat 19.30 da naklen yayınlayacaklarını bildirdiler. HABER1903 |
Türkiye`de Saat: 09:50 . |