![]() |
futbol smart son 3 maçımız futbolsmartda arkadaşlar işte kanıtı Video D-SMART FUTBOLSMART KANAL TANITIM - D-SMART, FUTBOLSMART, KANAL, TANITIM - Dailymotion Share Your Videos |
ilk maçlarımız neden verilmedi acaba..@ |
bu kanal yeni çıktı sanırım gelecek sene lig maçlarını lig tv ile ortaklaşa verecek. |
Alıntı:
|
maçlarımız reating getirmiyo demekki diğer takımlarınkini verirler 1,maçtan itibaren |
Arkadaslar bu linki windows media playere verin FUTBOLSMART yayini var mms://eu1.secveseyret.com/dspor_high dspor yaziyo ama ben seyrediyorum FUTBOLSMARTI Bu aksam macimizi izleyelim demiii saygilar |
Ya bu linkten dün sorunsuz izliyodum ama bugün açılmıyo... |
Alıntı:
bende yaaa lisans flan istiyo bende çıldırıcam yaaa |
Alıntı:
Evet sorun var. Media playeri yükseltmemizi istiyor tamam diyoruz yükseltiyor ama sonra da şu ekran çıkıyor http://img232.imageshack.us/img232/3...artizlexm1.jpg Buraya girmemiz gereken bir adres ve şifre lazım. Kendi adreslerimle girmeye çalıştım hepsinde de aynı şeyi söyledi. Kullanıcı bilgileri hatalı diye. Yani maalesef işe yaramıyor artık. :( |
iimi$ yaa....:D:D |
Alıntı:
yaaa aynısı bendede çıkıyo ç0ok denedim açılmıyo bunlar bize zorla d smart aldırtıcakk |
artık haber 1903 ten takip etcez başka çare yokhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon9.gif |
güya maçı tv verecek ama çoğumuz izleyemeyeceğiz nasıl iş bu anlamadım |
ben dsmart alacağım varsada bu saatten sonra almam sanki uefa kupası maçı sanki turkcell superlig maçı ver işte kanald ye star a!!!!zaten sanmıyorum kimsenin hazırlık maçı izlemek için dsmart alacağına diyeceksiniz uefa maçınıda veriyo o zaman uefa için vereceğim paraya ligtv açtırırım lig ve kupa maçlarını izlerim.pis dsmart sevmiom seni |
herobjk katılıyorum |
Iste Kapitalizm parayi veren dudugu calar |
ben d smartı nasıl ızlıcem ya arkadaslar netten |
Alıntı:
|
caner 93 artık o link çalışmıyoki. |
Justin tv kanalından seyretmiştim Schalke maçının ilk yarısını ama 2.yarı yayını kesmişlerdi. |
ne gerek var kahvede kumanda elimde oluyo kendi evim gibi :D |
Türkiye`de Saat: 19:44 . |