![]() |
ibrahim Üzülmez! Futbolu Beşiktaş'ta bırakacağım" Ertuğrul Sağlam'ın 'Kesinlikle affetmeyeceğiz' açıklamasını yapmasına karşın İbrahim Üzülmez Beşiktaş'tan ayrılmayacağını ifade etti. LİG TV'den Atakan Kurt'a konuşan İbrahim Üzülmez "Yaptıklarımın farkındayım. Ama Beşiktaş benim herşeyim. Beşiktaş'tan asla ayrılmayı düşünmüyorum. Başka takımda oynamak istemiyorum. PAF takımında oynamaktan da gocunmam. Eğer yine takıma alınmazsam gelecek sezon sonu futbolu Beşiktaş'ta bırakacağım" dedi. |
Ne demek ayrılmam yaa, abuk sabuk konuşma sende, takımdan gönderirlerse, böyle bir karar alırlarsa paşa paşa uyacaksınız, utanmadan itiraz mı edeceksiniz...Boş boş konuşmayın artık, yatıp kalkıp dua edin bizi affetsinler diye... |
ikiside gidecek her türlü paşa paşa |
Nede olsa bizim emektarımız böyle sonu haketmiyor başarılıyken İBO İBO DİYE BAĞIRDIĞIMIZI NE ÇABUK UNUTUK ŞUÇLU OLABİLİR AMA O BİR GERÇEK BİR BEŞİKTAŞLI |
|
Alıntı:
|
Alıntı:
klüp olarak kime doğru dürüst jübile yaptırdık yaşlandığı için performansı düşmüş olabilir ama bir zamanlar vazgeçilmezdi adam iddalıydı yine önceki konuşmalarında yedek kalırsam futbolu bırakırım demişti HERZAMAN SAVUNDUĞUM GÖRÜŞÜM VEFASIZ BİR KLÜBÜZ HER SENE BİR YENİSİ EKLEMEYE DEVAM EDİYORUZ |
başkan sen verdiğin bi çok sözden döndün bundanda dön bu adamları affedin. |
Alıntı:
|
böle sonuc doğmamalıydı büyük beşiktaş kulübünde ikisinide gönderirsek gerçekten harbi beşiktaşlı olan bu iki futbolcumuzu çok arıyacaz eminim |
zaten bitmiştii yine söylüyorum bunun yüzünden olan toramana olduu |
sevil ibrahim üzülmezinde hakkını yemeyelim emeği gözardı edilemez |
Alıntı:
ama yaptıkları ona yakısmadı kaptan olarak onun görevi takımda huzuru sağlamak bozmak değil |
ne desen haklısın bu tür olaylar beşiktaşta hiç yaşanmadı keşke olmasaydı ama kazanmalıyız kaptanlarımızı kaybetmek kolay kazanmak zordur |
demekki artık oynamıycak. |
hiç bir zman sevemedim üzülmez'i, eminim bir çok taraftar da gitmesinden yana, hele hele tribünlere yaptığı hareketleri hiç unutmuyorum, cezasını çekmeli nereye kadar affedilecek |
Alıntı:
|
HELAL OLSUN DELİ İBRAHİME !!!DEMEKKİ GERÇEKTEN ÇOK SEVMİŞ BEŞİKTAŞI! KEŞKE BUNLARI YAPMASALARDI DA BÖYLE ŞEYLER OLMASAYDI .VERDİĞİ EMEKLERDEN DOLAYI ONA ÇOOOOK TŞK EDERİZ !!! |
Ertuğrul Sağlam... Beşiktaş'ı emanet ettikleri ve milyonlarca insanın kendilerinden çok şeyler beklediği iki futbolcunun birbirleriyle öldüresiye kavga etmelerinin ve ardından bu olayı bir terlik düzeyine indirgemelerinin affedilemez olduğunu kaydederek, "Kulüp meneceri Sinan Engin'in olaya ilişkin yaptığı açıklamalara ilave edecek bir şeyim yok. Çünkü biz sayın Engin ile konuyu görüştük ve bu açıklamalar bizim ortak görüşümüzü yansıtıyor" dedi. |
ya bu ne ya bu ne yeterin yaa bu kuralı kim koyduysa kamota cıksın adam gibi konuşsun ortada oltayı atıpta susmak adamlık mı bu yasagı koyqn cıksınortaya halletsin bu işi sussun adam gibi adamsa adamlıgnı bilsin o zman futbolcuları suclamayı bırakın artık |
YA BU KARADA NERDEN ÇOIMIŞ ÇOK MERAK EDİYORUM YA ADMLARI SATARSAK NE YAPACAĞIZ BENDE BİLMİOYUM ADAMLAR BİZE DAHA ÇOK LAZIM İBRAHİM ÜZÜLMEZ NEYSEDE HADİ İBRAHİM TORAMN OMAZ BÖLE BİŞEY YA ÇOK SAÇMALIK BENCE!!! |
Türkiye`de Saat: 00:16 . |